Bezvadu Dual Objektīvs Industriālo Endoskopu, USB c Tipa Cauruļu Automašīnas Pārbaudes Kameras 8mm Borescope ar Ekrāna Android Tālrunis Iphone

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: nopirkt tālruni, 3 usb endoskopu, auto endoskopu 13, imx334, endoskops video kameras, ip kameras modulis usb, auto uzlīme, 5 endoskopu, usb, android tālrunis ārējās kameras, kamera, atpakaļskata.

    €27.71 €43.29
  • Vadu Tips: Grūti Vadu
  • Pārbaudes Kameras izmantošana: zemūdens caurules, auto dzinēju, ventilācijas caurules utt.
  • Zīmola Nosaukums: NoEnName_Null
  • Veids: wifi dual objektīvs Endoskopu Kamera
  • USB Endoskopu Kameras Funkcija: Čūska Caurules Kamera
  • Atbalstītās Operētājsistēmas: Android Tips-C smart phone/Android, usb smart tālruni
  • Pārbaudes Kameras Priekšrocības: Novērošanas attālums var vairāk nekā 4-5m
  • Kabeļa garums usb endoskopu: 1m/3m/5m
  • Modeļa Numurs: LMS-DW156
  • Preces nosaukums: Jaunākās Android Pārbaudes Kameras
  • Objektīvs (mm): 8mm
  • Modelis Numbe: Jaunākās Android Pārbaudes Kameras
  • Quanlity Par Endoskopu Objektīvs: 6Adjustable balts LED

Tips 1 - 3 in 1 dual objektīvs endoskopu

Piezīme:

1.Šī kamera darbojas ar Android sistēmu tālruni(virs 4.0), atbalsts iOS sistēmu, kas 100% atbalsta datoru sistēmas 2.Lūdzu, pārliecinieties, vai tālrunī varat atbalsta OTG funkcionalitāti un saderīgs arī ar UVC ( USB video device class), pirms jūs to iegādāties .tāpēc, ka daži no tālruņa var aizsargātas ārējo kameru . (lielākā daļa no nesen versija android ierīces ir šī funkcija,ja jums nav pārliecināts, ka tas var uzvalks ,lūdzu, apstipriniet to, pirms jūs to iegādāties ) 3.Ja jums ir nepieciešams 2m/10m wifi dual objektīvs endoskopu, jūs varat jautāt pārdevējam.Lūdzu, rūpīgi pārbaudiet jūsu tālruni, pirms pasūtīšanas, vai mēs nav atbildīgs sakarā ar iepriekš minētajiem iemesliem

Jaunākās Android Pārbaudes Kameras Funkcijas

1 .2020 Jauns dizains Dubultā Objektīva Veida USB-C Borescope Iphone, Samsung,HTC,Huawei,Sony,Tabletes,Macbook.Svarīga piezīme : Tas attiecas tikai uz USB C Viedtālrunis ar OTG un USB UVC funkcija ,lūdzu, lūdzu, apstipriniet ar savu Viedtālruni piegādātājs pirms pirkšanas. 2. Super Hi-Vision 2 Miljons Pikseļu CMOS kamera.Uzņemšanas momentuzņēmums, attēlu vai video ar 640x480, 1280x720 ,rezolūcijas. 3. IP67 Waterproof camera zondi ar 8mm diametru, viegli izpētīt grūti sasniedzamās vai grūti redzēt jomās, piemēram, zemūdens caurules, auto dzinēju, ventilācijas caurules utt. 4. Aprīkots ar 6 regulējams led kameras padoms, tas ievērojami palīdz uzlabot attēla spilgtuma un skaidrība, kas pat tumsā vai nepietiekamā apgaismojumā stāvoklī,un ļauj strādāt daudz labāk nekā citi versija ar 6 gaismas diodēm. 5. Bruņojušies ar bendable pusstingrām kabeli, kas var saliekt un turiet to formu, lai piekļūtu dažādiem tikai vietu, piemēram, izliektu caurumi vai caurulēm.Tas ir vitāli svarīgi, lai norādiet un pozicionēšanas kameru, izmantojot dažādas leņķa.

Jaunākās Android Pārbaudes Kameras Specifikācija:

Izšķirtspēja: 1280 x 720, 640 x 480 Kameras Diametrs: 8.mm Fokusa attālums: 3CM -5M Ūdensnecaurlaidīgs Līmenis : IP67 Skata leņķis: 60° Gaismas DIODE: 6 regulējams Led Atbalsta sistēma : Android Tips-C smart tālrunis/Android micro USB smart-phone

Wifi Kaste Specifikācija:

Frekvence: 2.425 GHz-2.493 GHz, Pārraides attālums: 5-30 m Jauda: 500 Mah Atbalsta sistēma: IOS / Android / Windows Krāsa: melns Materiāls: plastmasas Izmēri: 66*33*15mm

Kamera pārbaudīt paketē Iekļauts

1X Wifi kaste 1x USB Čūska Inspekcijas Kamera, 1X lietotāja rokasgrāmata

2. veids - Dual objektīvs endoskops ar ekrānu

Dual Objektīvs Endoskopu

Featured ar 70° priekšējo kameru un 70° saide kameru 1080x720P fps ar 6 LED apgaismojums, dual objektīvs industriālo endoskopu jums sniedz kadrus kristāldzidru skaidrību.Labākais inspekcijas kamera automotives apkope, mehāniskās pārbaudes, cauruļu remonts un kanalizācijas/ drenāžas pārbaudes, kas piedāvā daudz labāk pārbaudīt remonts un santehniķis.

Dual 8-Stikla Lēcu

Aprīkots ar dual lielu apertūru 8-stikla lēcu, samazinātu dubultattēlu un pārdomas .Endoskopu ir augstas veiktspējas un spilgti, lēcas, optika, kas ietver pilnīgi skaidrs, foto un video jebkurā jomā

1080P Augstu Izšķirtspēju

1080P HD 4.5 collu lielu ekrānu var tvert vairāk detaļu un sniegtu jums labāko vizuālo pieredzi.

Ierakstīt video un veikt fotogrāfijas

Tas var uzņemt augstas izšķirtspējas fotogrāfijas un video, un tie tiks saglabāti SD atmiņas kartē.Tas ir ērtāk, lai pārbaudītu jebkurā laikā, jebkurā vietā.Un tā atbalsta, lai pārbaudītu un skatīties vairāk HD informāciju par datoru.

Augstas intensitātes autonoma gaismas avots

6 regulējams LED gaismas kameras padoms, tas ievērojami palīdz uzlabot attēla spilgtuma un skaidrība, kas pat tumsā vai nepietiekamā apgaismojumā stāvoklī.

IP67 Waterproof

Ūdensizturīga pārbaudes, kas aprīkoti ar pusstingrām ūdensizturīgs kabeli, jūs varat piemērotas dažāda veida vidi, piemēram, mitra vai slapja jomā utt.

Uzlādējams Akumulators

Uzcelta 2500mah, atkārtoti uzlādējams litija jonu akumulators, endoskops pārbaudes kameru var palīdzēt jums strādāt ilgu laiku.(4-5 stundas)

Endoskopu pārbaudes kameras specifikācija:

Displejs: 4.5 collu LCD Ekrāna Izšķirtspēja: 1920x1080, 1280x720 Priekšējā/Sānu Objektīvs: 70° un 70° ar 8-stikla HD objektīvs Labāko Fokusēšanas attālums: 20mm-100mm Gaismas: 6 regulējams LED apgaismojums Barošanas Avots: 2500mAh litija akumulators Ostas: Tips-C uzlādes ostas Uzglabāšana: 32GB TF karte (IEKĻAUTA)

1080p endoscop fotokamera paketē Iekļauts:

1 x 4.5 collu Digital Endoskopu, 1 x USB Datu Kabelis 1 x 32GB TF Karte 1 x Lietotāja Rokasgrāmata 1 x Piederumu Komplekts (āķis, magnēts, stāvēt) *Tas ir ierosināts, ka uzlāde endoskopu, akumulatoru pilnībā, pirms to izmanto.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti