T1100 Oglekļa Ceļu Rāmis set Čipolīni NK1K Oglekļa Ceļa Velosipēdu Rāmji 3k vai 1k oglekļa velosipēdu regulējumu, V bremzes vai disku bremzes

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: vias oglekļa rāmja, oglekļa čipolīni, foto rāmis, Oglekļa Šķiedras, oglekļa rāmi 2019. gadā autoceļiem, bicycl rāmis, 27.5 oglekļa rāmja, sieviešu road bike frameset, velosipēds oglekļa rāmi ceļu, velosipēds electr.

    €416.26
  • Salokāms: No
  • Virsmas Apstrādes Režīmu: Matēts vai glancēts
  • Modeļa Numurs: nk1k
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Svars: 1050g+-50g
  • Zīmola Nosaukums: CARROWTER
  • Izmērs:
  • Materiāls: oglekļa
  • Izmantošana: Ceļu Velosipēdi
  • Krāsa:

Laipni lūdzam Oglekļa Velosipēdu Daļas Rūpnīcas Veikals.

Mums ir profesionāli oglekļa velosipēda detaļu ražotājs, kas tika izveidota gada 8. Aug. 2000, ar kopējo platību 6000 kvadrātmetru, kas Atrodas Guangdong,Ķīna.Mēs esam, kas specializējas ražošanas Oglekļa Ceļu Velosipēds, Oglekļa MTB Rāmi, Oglekļa Velosipēdu Karkasa komplekts, oglekļa stūres, stublāju,tumši būris, Oglekļa Velosipēdu Riteņpāra, oglekļa velosipēdu daļām, u.c..Mēs pieņemam riteņbraukšanas komanda Pielāgot dizainu un Logo pakalpojumus, un OEM, ODM, "dari pats".mēs esam rūpnīcas, tāpēc mūsu cena absolūtā priekšrocība, arī kvalitātes un pēc-pārdošanas servisa tiešām nav slikti.Izvēlēties mūs padarīt jūs apzināties čempionāta sapni!

1. Tips: Čipolīni Ceļu Velosipēds Rāmis.

2. Modelis: čipolīni NK1K rāmis.

3. Materiāls: 100% Toray pilna oglekļa Šķiedras.

4. Izmērs : XXS, XS, S, M, L,XL, mēs esam izmērs XL, ja jūs vēlaties, XL, lūdzu, sazinieties ar mums,- - - - - - - Lūdzu izvēlēties vienu ?

5. Matt(matēts) vai glancēts krāsošana -------Lūdzu izvēlēties vienu ? .

6. Garantija: 2 gadu garantija.

7. Apakšā Leņķis: BB68 vai BB30

8. Aust: 3K Oglekļa Šķiedras ( mums arī ir 1K aust , bet tas ir nepieciešams, pievienot $40) .

9. V Bremžu Suportiem: Dual Pivot Bremžu Suports(regulāri vienu skrūvi mount caurums),

10. Tests: CEN testu.

11. Pa ckage Tostarp: Rāmis, Dakša, Sēdekļa, Sēdekļa Skava, Austiņas

12. Ja jūs vēlaties, lai Disku bremzes verison NK1K frameset, lūdzu, pievērsiet 40 USD.

Piezīme: Ja jums vietu pasūtījumu, lūdzu, atstājiet ziņu .

Piemēram: krāsa: CL 4 ,Izmērs :M, Glancēts, BB68 BSA, Lūdzu, pasakiet man savu piegādes adresi un pasta indeksu, pirms maksāt 120 USD, Jo mēs gribam, lai pārbaudītu, vai jūsu adrese ir joma, transporta pakalpojumi.tāpēc tas ir ļoti svarīgi, lai mums.Paziņojums: DPD, XBD,UPS,tikai fit risināt ES Dalībvalstu nodokļu problēmu. 1) Stingra kvalitātes nodrošināšanas!Lai nodrošinātu mūsu klientiem izcilas kvalitātes produktus no materiāla kontrolēt gatavās produkcijas montāžu, katru process būs stingri administrēto un jāuzrauga mūsu komanda.Un mēs nodrošinām 2 gadu garantija. 2) Konkurences Rūpnīcas Cenu!Bez Starpniecības Maksas!Mēs pārdodam produkciju no mūsu ražotne, kas tieši.Bez starpniecības maksas. 3) Zīmolu produkti !Mūsu rūpnīcas ir veltījuši, lai veidotu mūsu pašu zīmolu.Lieliskas kvalitātes konkurētspējīgu cenu, palīdzēs mums uzvarēt lielāku tirgus daļu.Protams, mūsu pircējiem būs būt saņēmējiem. 4) Ātra piegāde !Mēs pārdodam tieši no mūsu pašu rūpnīcas vietā aģentūrām.

1. Produkti tiek nosūtīti pa Hongkong Pastu vai EMS 2. Ja pircējs vēlas izmantot ātrāku nosūtīšanas metodi, piemēram mums DHL, UPS, TNT utt.lūdzu, sazinieties ar mums tiešsaistē. 3. Instrukcija : kuģniecības laiks ir atkarīgs no pircēja muitošanas laikā vai nepārvaramas varas dēļ.Ja pircējs nesaņem preci ilgu laiku, mēs ceram, ka pircējs būtu sazināties ar savu cutoms vai vietējā pasta nodaļā, lai saņemtu labu drīz.Uzmanību, Pirms jūs apstiprināt zemes gabala, lūdzu, atveriet paketi un pārbaudiet, vai preces ir bojāts transportēšanas laikā.Ja jā, lūdzu, norādiet, atteikties parakstīt zemes gabala, kurjeru nosūtīsim atpakaļ iepakojumā, lai mūsu sabiedrība.Citādi, ja jūs parakstīt par sūtījuši, un pēc tam atrast priekšmetus, bojāts, mēs neesam atbildīgi par to.Mēs pārbaudīt preces kvalitāti, pirms nosūtīšanas.Ja ir dažas neparedzētas problēmas notikt, mēs ceram, ka, lai atrisinātu problēmu ar pircēju, izmantojot draudzīgi, kā šādos veidos: 1. Ja tā ir kvalitātes problēma, pircējs var iesniegt apgalvo, 15 dienu laikā pēc preču saņemšanas, pircējam ir jāsniedz fotogrāfijas vai video un citus pierādījumus, lai pārdevējs demonstrācijas. 2. Mākslīgo bojāts, pircējiem ir jāuzņemas pilna atbildība. 3. Produkta kvalitāti apstrādes programma: pircēja nosūtīt preces atpakaļ, lai mums un atbildīgu atgriešanās kuģniecības izmaksas; pēc tam, kad mēs saņemtu preces, mēs nosūtīsim jaunu produktu līdz pircējam un apmaksāt nosūtīt kuģniecības izmaksas.Nodokļu maksāšanas ir pienākums katram iedzīvotājam, tāpēc pircēji ir atbildīgs par allof nodokļus valstīm, pateicoties nodokļu problēmu, pircēji atsakās saņemt kravu, tad pircēji ir atbildīgs par kravas maksu.Eiropas Valsts var izvēlēties DPD. 1. Mēs dependon mūsu klientu apmierinātību, lai gūtu panākumus.Tāpēc jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums. 2. Ja jums ir apmierināti ar mūsu objektus, lūdzu, atstājiet mums pozitīvas atsauksmes.Mēs atstās pozitīvas atsauksmes, lai jūs vēlāk. 3. Sazinieties ar mums pa e-pastu vai mūsu tirdzniecības vadītājs, pirms atstāj negatīvas vai neitrālas atsauksmes.Mēs galā ar jums, lai atrisinātu jebkādas problēmas, cik ātri vien iespējams.

Petrunin Krias2020-10-29
"Very good seller. Follow the package and advice of the seller very appreciable. Provide for customs costs of 71 euros more when receiving the parcel to the carrier Chronopost. I recommend."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti