Dzimumlocekļa Gredzens Vibrators ar Truša Ausīm, - 10 Vibrācijas Režīmi Uzlādējams Vīriešu Vibrācijas Gailis Gredzenu A6HF Dropship

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: nikns trušu vibrators, papildinājums gailis gredzeni, satisfayer stimulators, jautra trušu vibrators, dzīva trušu vibrators, dildo g spot, trusis ūdensizturīgs, trusis vibrat, vīriešu satisfayer, reuseable gailis gredzeni.

    €6.88
  • Materiāls: Silikona
  • Seksuāli Divdomīgs: No
  • Vienuma Tips: Dzimumlocekļa Gredzeni
  • Neķītrs Attēlu: No
  • Modeļa Numurs: A6HF7HH201410-BK
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Funkcijas:

100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes

Dalīta Climaxes - Ar ergonomiski izstrādāti gailis gredzens var palīdzēt jums baudīt ilgāk un spēcīgāku erekciju, bet truša ausis un ticklers sniegt papildu stimulāciju jūsu partneris seksa laikā.

10 Vibrācijas Režīmi - Šie 10 jaudīgu vibrāciju dārdoņa dziļi jūsu ķermeni, sasniedzot vairāk nervu, nekā jebkad, lai iegūtu visintensīvākā iespējams stimulācija, lai buzz vārpstas un viņas biti.

Luksusa Materiāli, kas Izgatavoti no netraucētu un nepārtrauktu silikona un ABS, vīriešu gredzens ir pilnībā droši cilvēkiem ar smagu alerģiju vai jutīga āda; palutināt savu erogēno zonu.

Ūdensizturīgs Dizains - vibrējošais trušu dzimumlocekļa gredzens ir 100% ūdensizturīgs, lai var izmantot to jebkurā vietā - no rīta duša, lai vēlu nakts peldi baseinā vai džakuzi uz ilgstošu jautri.

Krāsa: melna,zila

Materiāls:silikona

Modelis: skat. attēlu

Izmērs app:15*6CM

Daudzums: 1GAB.

Piezīme:

Izmērs manuāla mērīšana, tur var būt no 0 līdz 2 cm kļūdas, kas pieder pie normāla parādība.

Un sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Paldies!

Paketē iekļauts: 1 x pc

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti