KSOAQP 10PCS/lot 6 collu Auto Skaļrunis Gumijas Surround Remonts Parasto Skaņas Lodziņā Repairment Locīšanas Malas DIY Apturēšana

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: skaļruņu remonts, komplekta remonts skaļrunis, audio detaļas, gumijas skaļrunis surround, gumijas surround, putu gredzens skaļrunis, honda accord 7 usb, 4 collu skaļrunis, 150mm skaļrunis, gumijas skaļrunis.

    €18.51 €19.91
  • Materiāls: /
  • Vienuma Tips: Skaļruņu Aktīvās Sastāvdaļas
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Modeļa Numurs: 6 Collu 150mm
  • Zīmola Nosaukums: KSOAQP
  • Iepakojums: Jā

6" Pastiprinātājā Labojams Daļas / Speaker Gumijas Surround

6 COLLAS: Gumijas malu, diametrs: 156mm (± 2mm) Gumijas malas Vidējās diametrs: 140mm (± 2mm) Gumijas sānu iekšējais diametrs: 115mm (± 2mm) Gumijas malu Vidusskolas iekšējais diametrs: 105 mm(± 2 mm) 10 gab Maksājumu: 1.Jūs varat veikt maksājumu, izmantojot iepriekš minēto maksājumu metodes,apmaksa jāveic 3 dienu laikā pēc tam, kad veicat pasūtījumu. 2.Atopija.lv pārbaudīs jūsu maksājumu, 24 stundu laikā,ja pasūtījums ir ticis slēgts, lūdzu, sazinieties ar Atopija.lv pakalpojumu komandas palīdzību.nauda tiks atpakaļ uz savu kontu 3-7 dienas, ja pasūtījums ir atcelts. 3.Mēs kuģis savu pasūtījumu tiklīdz possibe pēc tam, kad jūs pabeigtu maksājumu.Krava: Dažādu valsts piegādes laiks ir atšķirīgs,kuģniecības laiks varbūt aizkavēta tā to dažos gadījumos (piemēram, karstā pārdošanas sezonā,brīvdienās,kara,laika apstākļi utt.) 1. Mēs varam piegādāt produktus visu pasauli.

2. DHL, TNT, FedEx, EMS, Ķīna Post, singapūra pastu ,Honkongā Post, visi ir pieejami.visiem ir izsekošanas numuru

3. Preces tiks izsūtītas ar 3days pēc maksājuma saņemšanas.

4. Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu piegādes adresi un kontaktu telefona numurs ir pareizs, ja jūs cena objektu.

5. Jūs varat izsekot situācijai produktu mājas lapā pēc tam, kad tie ir izvesti.

6: Nosūtīt Brazīlijas loģistikas, ja jūs izvēlaties, Ķīna Post Reģistrēta Gaisa Pasts, es sūtīšu Īpaša Līnija-YW Ievedmuitas nodokļiem 1.Ievedmuitas nodokļi, kas nav ietverti postenī cenu vai kuģniecības izmaksas,šie tarifi ir pircēja pienākums. 2.Mēs Parasti rakstīt zemu deklarēto vērtību pircēji,ja jums ir īpašas pieprasīt, lūdzu, atstājiet ziņu ar mums.mēs nevar likt rēķinu paketi,ja jums ir nepieciešams, lūdzu, sazinieties ar mums.Parādīts: 1.Lūdzu, pievērsiet uzmanību, lai jūsu pasūtījumu,ja izsekošanas informācija liecina, piegādes neizdevās,parasti jums ir nepieciešams doties uz tuvāko pasta nodaļu, lai to paceltu. 2.Ja muita nosūta jums ziņu, lai jūs skaidrs, muitas lūdzu, sazinieties ar mums rēķinu, lai palīdzētu jums skaidrs, muitas. 3.ja vēlaties saņemt iepakojums ir bojāts, lūdzu, ņemiet foto(video ir labāk) un parādīt mums,mēs palīdzēsim jums atrisināt problēmu. 4.Ja jums ir kādi jautājumi, lietošanas laikā, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums,mēs palīdzēsim jums strādāt arī ar mūsu produktu.Atsauksmes: 1.Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums,lūdzu, atstājiet 5 zvaigznēm atsauksmes par rīkojumu, ja esat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu. 2.Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktu,Pirms atstājiet negatīvu atsauksmi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums palīdzēt,mēs darīsim visu iespējamo, lai kalpotu jums, līdz jūs esat sastifyed.Paldies!

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti