Vairumtirdzniecības 100gab/partija, 75% Spirta Salvetes Atsevišķa Soma Portatīvo mitrās tīrīšanas Novērstu antibakteriāls pretvīrusu dezinfekcijas Salvetes

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: zaļā isopropyl alcohol, noslaucīt, kosmētikas noņēmējs, atkārtoti auduma, pudele alkohola 48, dezinfekcijas alkohola 75, spirtu noslaucīt, kosmētikas noņēmējs, auduma poseida, ulta kosmētikas noņēmējs, audums, aptieka isopropyl alcohol, ražošana isopropyl alcohol.

    €11.02 €20.80
  • NETO MASAS: 50g
  • Sastāvdaļas: Nomal
  • Modeļa Numurs: JH-099
  • Veids: Kosmētikas Noņēmējs

Lietošana :

Var izmantot ādas ap brūci, dezinfekcija pirms injekcijas; klaviatūras, telefona, biroja piederumi, portatīvo piederumi, galda piederumi, bērnu rotaļlietas, utt.tīrīšana un dezinfekcija; bieži pieskārās preces, tualetes sēdekļu spilveni, utt.pirms lietošanas; mazo āra travel, tūrisma brūce ir steidzami dezinficē un aizdedzina, lai atbalstītu sadedzināšanas.

Iedarbība:

Alkohols var nogalināt Staphylococcus, Streptococcus, Pseudomonas aeruginosa un dažādu baktēriju propagules, piemēram, Enterobacter, un var arī nogalināt Mycobacterium tuberculosis.Tas arī ir labs nāvējošā iedarbība uz elpošanas un enteroviruses (ieskaitot A Hepatīta vīrusu), kā arī dermatofītu, Aspergillus un rauga patogēnās sēnes.

Funkcijas:

Pēc tam, izmantojot šo izstrādājumu mazgāšana un dezinficēšana, tā būs pilnīgi volatilized un nekādas nogulsnes pēc aptuveni 30 sekundēm.

Spirta tabletes var ne tikai dezinficē, bet arī ir piemērota kempings, kad kempings savvaļā!

Viegli izmantot un veikt vienā gabalā neatkarīgi no iepakojuma, tikai nepieciešams, lai vienkārši saplēst paketes, jūs varat to izmantot, lai dezinficēt brūces un instrumenti.Daudz vairāk, nekā tradicionālo lietošanu pudelēs alkoholu, jods plus kokvilnas bumbiņas, vates tamponus, marles un pincetes!

Plaša lietošana, ilgtermiņa uzglabāšana, īpašs iesaiņojums (divu gadu derīguma termiņu), piemērots uzturas.

Piesardzības pasākumi:

1. Paredzēta tikai ārējai lietošanai

2. Single-chip izmantošanai, lūdzu, izmest pēc lietošanas

3. Izvairīties no saskares ar acīm

4. Lūdzu, glabājiet to bērniem.

Paketē Iekļauts:

100gab salvetes=1* daudz

Katra papīra dvieli ver izmērs: 16 * 18 cm OUT IZMĒRS 7*14CM

Laipni vairumtirdzniecība, vairāk, lētāk, sazinieties ar mums

Piezīme: Dropshipping ir laipni gaidīti, mums nav pievienot jebkuru informāciju vai reklāmas gabalā.Produkts ir vienmēr-stock.

Forgottenseed112020-09-23
"smaller then it looks on the picture individually packaged reasonable delivery time to EU"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti