ALPHALMODA 2020. gada Vasaras Pavada Kakla Apkakli Savīti Īsām piedurknēm Cietā Džemperis Sexy Casual Slim Sieviešu Džemperis Adīt Augšu

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: džemperis sievietēm "eiropa 2020" mētelis, adīt komplekts sievietēm, zebra džemperis sievietēm 2020, 2piece komplekts sievietēm, džemperis, krekls sievietēm 2020, sieviešu džemperis "eiropa 2020" wide, adīt uzvalks, adīt komplekts, alphalmoda komplekts, izgriezums krekls sievietēm 2020.

    €9.70 €13.29
  • Materiāls: Akrila
  • Vecums: Vecums 18-35 Gadi
  • Materiāla Sastāvs: Adīšanas
  • Technics: Datoru Trikotāžas
  • Apģērba Garums: Īss
  • Slēgšanas Tips: NAV
  • Modelis Tips: Cietie
  • Biezums: Plānas (Vasaras)
  • Vienuma Tips: Puloveri
  • Piedurknes Garums(cm): Īss
  • Zīmola Nosaukums: alphalmoda
  • Piedurknes Stils: Regulāri
  • Apdare: Krustām Šķērsām
  • Apkakle: Slash kakla
  • Stils: Ikdienas

modname=ckeditor

Auduma:Trikotāžas

Par mums

Veikt kvalitātes produktus, mēs veltīt sevi attīstīt labs materiāls modes produktus mūsu klientiem.Mēs ceram, ka cilvēki var izvēlēties, ērts, elegants un pieejamu valkāšanai no mūsu veikala.

Mēs pievēršam uzmanību detaļām un uzraudzīt katru procedūru, izvēloties no materiāla, dizaina, izgatavošanas līdz pilnīgai ražošana ir pabeigta.Mēs nevaram teikt, tas ir ideāls mākslas gabals, bet tas ir tas, ko mēs cenšamies visu iespējamo, lai darīt.Mēs ceram, ka jums patiks iepirkties mūsu veikalā un saņemt pienācīgas drēbes pie labākās cenas vērts.

Par programmu fotoattēli

Fotogrāfijas ir pilnīgi saderīgas ar produktu.Visi fotoattēli tiek uzņemti ar speciālistiem saskaņā ar studijas apgaismojumu.Bet tas, šķiet, maz dažādu krāsu dažādos datoros un mobilo telefonu ekrāniem.Ja jums ir jutīgi pret krāsu, lūdzu, esiet uzmanīgi, lai iegādātos.

Par shipdate

Mēs gatavi pietiekami krājumi, lai nodrošinātu katram pasūtījumam var tikt nosūtīti veic 1-5 dienu laikā.Jebkurā gadījumā mums nav akciju vairāk, mēs sazināsimies ar jums nekavējoties, lai nodrošinātu, ka jūsu sūtījumu, var arī apstrādāti.Tāpēc, lūdzu, vienmēr pievērsiet uzmanību, lai jūsu Atopija.lv tērzēšanas ziņu.

Par sūtījumu

Mēs piedāvājam standarta reģistrētu aviopastu piegāde uz visas pasaules.Pēc iepriekšējās pieredzes, tas var sasniegt lielākā daļa valstu par 15-50 dienas.Papildus mēs arī piedāvājam dažādus ātra piegāde, piemēram, epacket, aramex, dhl, fedex, tnt, ems un tā tālāk.Lūdzu, sazinieties ar mums informāciju, kad tas ir nepieciešams.

Par atgriežas

Mēs pieņem preci atpakaļ 7 dienu laikā pēc tam, kad jūs pierakstīties pie zemes gabala.Beramkravu atgriežas, Ķīnā tas prasa daudz sarežģītu dokumentāciju, lai notīrītu importa preces.Tāpēc mēs nevaram pieņemt, taras atgriešana, izņemot NEKUSTAMĀ kvalitātes problēma.Vairumtirgotājiem jābūt uzmanīgiem, domāt, pirms pirkšanas.Lūdzu nodrošināt preces ir pavisam jaunu ar ceļojumu/birkas un bez smakas (dūmi/smaržas).

Par sadarbību

Mēs laipni lūdzam visus pasūtījumus, vienalga, maziem vai taras.Mēs izpildīsim jūsu pasūtījumu un izmēģināt mūsu labāko, lai pārbaudītu to pirms nosūtīšanas.Bet gadījumā, ja jebkuru problēmu, lūdzu, sazinieties ar mums savlaicīgi pirms izbraukšanas sliktas atsauksmes.Mēs saprotam, ka jūs vēlaties, lai pastāstītu patiesību par to, kā jūs jūtaties par šo pirkumu, un mēs, iespējams, nevar atrisināt visas jūsu problēmas, lai jūsu apmierinātību.Bet mēs vienmēr klausīties savu balss, ja jūs nākt, lai runā ar mums.Nav svarīgi, kuru kļūda, tas ir, mums būs labāk rūpēties par jums nākotnē.Tomēr, ja jūs vienkārši atstāt sliktas atsauksmes, bez runāšanas, mēs neesam spējīgi saprast savu problēmu, un arī nevar palīdzēt jums visos.Mēs ceram uz ilgu laiku salīdzinājumā ar jums.Tāpēc, pieņemsim atrisināt problēmas kopā!

Logam 302020-09-17
"Horror is terrible. On my parameters og85 ot66 this thing is small. In a steep wrap, the length to the navel. When you start to move, raise your hands, the strap on the neck is deformed and bullied (see photo). I tried to put it on top of my jacket-the effect is the same. Threads from all seams stick out. I certainly can not wear it. Such a shameful and do not give anyone money to the wind, a thing to throw out. My lesson is not to trust the bloggers paid."
Maryporcelli2021-01-29
"blusa maravilhosa "
Headbomb102020-09-16
"Top, was sent days five after payment. But I got it quickly. It goes a maximum of 42 size. At 44 is not enough. In general, your money is not worth it. Threads stick out, curves seams. I don't like it."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti