Spēles Dead Space (Xbox 360), ko izmanto

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: lāzeru labirints, Xbox360, čikāgas mazuļiem sievietēm, minecraft zobenu, spēle xbox, consol xbox 360, titāna valoda, rokas pistoli, optiskās šķiedras puse, skaistumkopšanas bišu.

    €14.20
  • Zīmola Nosaukums: NAV

Stāsts Dead Space Sākas ar to, ka negaidīti Komunikāciju ar kosmosa kuģi tika pārtraukta, "Ishimura."

Lieta Neparasti, bet arī reālu avārijas Tas neizskatās problēma.Uz kuģa Isaac Clarke gāja, inženieris, mērķa Kas ir vainas meklēšana Un pēc tam tos novērst.Bet izrādījās, ka Īzaks nebija apmierināt jebkura Komandas locekļiem, lai gan viņa nav pazudusi. "Viņa ir tikai mainījies nedaudz-" "Ishimura" ievainojot Alien Dzīves forma, kas ir ļoti ātri Izstrādāts šīs "siltumnīcas" Luksusa kuģis nosacījumiem.Apkalpes Kļuva izejvielu, lai kāds cits prātā, no akls Pašu privāto cīnītājiem.UN tagad Šauru koridori iet nāvē, un Aiz sienas, tur vienmēr kāds skrāpējas.Stacija Iegrimis tumsā un sāka spēlēt ar Jaunā viesis, tomēr, Isaac neplāno Kļūstot vakariņas...

Funkcijas: Spēle :

Tumši un Безлюдность koridoru iemērc Bailes, un uz nerviem spēlēt dažādas Rāpojošs izklausās, ka pievienot tikai Atmosfēru šajā starship.Tu Prom no dzīviem cilvēkiem, būs vien Par vienu ar nezināmiem draudiem, kas piesūcināti Šausmas.

Dead Space Kas būtiski atšķiras no šīs spēles Žanra.Isaac ir darbinieks, kas regulāri Nav līdzi "militāro set", Bet tas ir vairāk nepieciešams Instrumenti šādos gadījumos (piem.: Kuteris, redzēju un citu obligāti Netālu no kaujas armatūra.Arī, Sakaut jebkuru Monster, ir nepieciešams, lai samazinātu pirmā Vai sabojāt jebkuru iestādi no tā, Tomēr, ko iestāde-jums ir nepieciešams, Lai saprastu sevi.

Jebkuru ieroci Vai rīks var tikt uzlaboti, Padarot to par labāko killer Ierocis!Jo kuģis ir dažas Bojājumus, pēc tam sevi ar smaguma Ir problēmas dažās vietās.Ja jums ir bezsvara, tad Var izmantot īpašu, lai Šādos gadījumos magnētiskās kurpes, tāpēc, ka Tādējādi pastaigas, nepievērš uzmanību Gravitācijas, griestu, un pat sienas.Lai gan visbiežāk drošāk tvaiku Telpas spēkā neesošu.

Paldies Reāli dead space fizikas padara Akli tic visu, kas notiek uz Kuģi: ja visi ir apkārt, piemēram, Īsta, tad to ir viegli atcerēties, ka Tā ir tikai spēle.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti