Tālvadības Gadījumā, par Jauno Apple TV 4th Gen Smagā Trieciena Absorbciju Šoks Pierādījums Silikona Vāciņu Tālvadības iTv Tālvadības Aizsardzības Gadījumos fundas

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: X96MINI, supertvbox, iptv rocksat, iptv smart tv spānija, ki plus, s905w, android tv kastē ar arābu, gt mediju 265, android lodziņā s905x, āzijas tv.

    €2.85 €4.33
  • Funkcijas: Netīrumu izturīgs
  • Savietojams ar: Apple TV 4. Tālvadības pults
  • Zīmola Nosaukums: GARBOOJOY
  • Saderīgu Zīmols: Apple iphone
  • Mazumtirdzniecības Iepakojumā: Jā
  • Krāsa:
  • Veids: Lieta

Tālvadības Gadījumā, par Jauno Apple TV 4th Gen Smagā Trieciena Absorbciju Šoks Pierādījums Silikona Vāciņu Tālvadības iTv Tālvadības Aizsardzības Gadījumos fundas Iezīmes: - 100% Brand New lietas - viegls un izturīgs augstas kvalitātes Silikona materiāls - Vienkārši snaps par pa tālruni esošo ķermeni. - Aizsargā jūsu skatīties no ev eryday nodilumu, vienlaikus piebilstot, klasiskās izskatās uz jūsu tālvadības pults

Paketē Iekļauts: 1gb x seguma gadījumā par Apple Skatīties TV 4. tālvadības preci ar mazumtirdzniecības soma.Paziņojums: tālrunis nav iekļauts

Kuģniecības Un Piegāde:

- Mums piegāde visā pasaulē nosūtīšanas, izņemot gadījumus, APO/FPO/DAI Adreses.

- Bezmaksas piegāde preces tiek nosūtītas no Ķīnas, lai gan ĶĪNA POST Aviopastu, tā būs jānonāk 15-30 darba dienas lielākā daļa valstu

- Piegādes laiks ir atkarīgs no mērķa un citus apstākļus, dažreiz var ilgst līdz pat 35 līdz 45 gadiem darba dienu laikā par attālās valstīs.

- Ja jums ir nepieciešams, ātra piegāde, lūdzu, sazinieties ar mums! (DHL/UPS/FEDEX/EMS ir pieejami)

Maksājums:

- Mēs pieņemam Alipay, un visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

Garantijas Un Garantijas:

- Mēs orderi produkta pret materiāla un ražošanas defektiem, saskaņā ar parasto patērētāju tiesību izmantošanu uz vienu gadu no iegādes brīža.

- Atgriešanās un kompensāciju ir pieņemams, ja preces ir bojāts transportēšanas laikā un to iepakojums ir atpakaļ 7 dienu laikā pēc saņemšanas.Lūdzu, esiet pacietīgi jāgaida 3 līdz 5 darba dienu laikā, lai apstrādātu jūsu atgriešanās un kompensāciju.

- Ja prece tiek atrasts bojāts 30 dienu laikā, mēs nosūtīsim jums nomaiņu bez papildus maksas, vai piedāvāt kompensāciju pēc tam, kad mēs saņemt nekvalitatīvu preci pēc jūsu atgriešanās.

- Visu atdevi, jāsūta savu vietējo reģistrēts pastu vai EMS.Ja jūs kuģis ar DHL, UPS vai citiem, mēs neesam spējīgi to saņemt, jo Ķīna Pasūtījuma regulu.Lūdzu, sazinieties ar mums, lai atgrieztos adresi un informāciju.Mēs neuzņemamies atgriežas bez brīdinājuma iepriekš.

Citām politikas jomām:

- Mēs neesam atbildīgi par jebkādiem muitas nodokļiem vai ievedmuitas nodokļa.

- Atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums, un pozitīvas atsauksmes palīdzēs mums uzlabot mūsu produktus un pakalpojumus.Lūdzu, dodiet mums zināt, ja jūs neesat apmierināts ar to, saņemot preci, mēs darīsim visu iespējamo, lai sniegtu jums labākos risinājumus.

- Visi e-pasti tiks atbildēts 1 darba dienas laikā, ja jums nav saņēmis mūsu atbildi, lūdzu, vēlreiz - lai nosūtītu e-pastu un mēs atbildēsim jums ASAP

- Nopietns pircējs, tikai, lūdzu, vietu, cenu, tikai tad, ja jūs piekrītat ar visiem posteņiem.

Biežāk UZDOTIE jautājumi

Q: Ir jebkura izsekošanas Nē.par manu preci?

A: Jā, Mēs kuģis katru pasūtījumu ar Uzskaites Nav.un jūs varat skatīt sūtījuma statusu uz attiecīgā interneta vietnē.

Q: Vai šis produkts nāk ar mazumtirdzniecības iepakojuma?

A: Mums ir paziņojušas, iepakošanas detaļas, apraksts par katru produktu, lūdzu, pārbaudiet tā, Paldies!

Q: es esmu re-pārdevējs, es gribētu iegādāties daudzu savu posteni, kas ir vairumtirdzniecības cenas?

A: Paldies par jūsu pieprasījums, Ja jūs vēlētos iegādāties lielu daudzumu, lūdzu, nosūtiet e-pastu mums, mēs dos jums labāko cenu!

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti