Pakalpiņš zobu pastai, dozators, bērnu zobu pasta turētāja, zobu suku turētājs, zobu pasta dozatoru

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: āķis zobu suka, plaukts zobu suka, stikla zobu suka, turētājs zobu suku pie sienas, suku turētājs zobu, kausa zobu suka, uzglabāšanas zobu suka, kaste zobu suka, par toothpast, kausa zobu suku turētājs.

    €11.33
  • Zīmola Nosaukums: NAV
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Dzīve sastāv no sīkumiem-apgalvoja slavenā sakot.Un tas ir daudzējādā ziņā taisnība, jo bieži vien tas ir atkarīgs no tā, ko, šķiet, mums, mazām lietām, garastāvoklis ir atkarīgs.

Lai diena būtu veiksmīga, ir vēlams, lai stāvēt uz augšu, tas, ko sauc par, "no tā, ka kājas", un pēc tam mūsu ceļš uz valsts ziepes brīnumus, vannas istabā, ja no dienas uz dienu miegains garastāvoklis mēs ražojam vienkāršu higiēnas procedūru.

Sākotnējā zobu suka stāvēt un dozatoru, lai zobu pasta veidā, smieklīgs un jautrs varonis no multfilmas "neglīts es"-brīnišķīgs atrast ne nomodā ķermeņa.

Neapšaubāmi, ir cilvēki, kuriem patīk šādas rūpes ierīce: un tiesības summu ielīmējiet pati izspiest, un birstēm turiet.

Stikla skalošanai ir apakšējā daļa ar dozatoru, pievienots magnēts.

Tas ir ļoti viegli noņemt, izskalot muti un magnētisko atpakaļ.

Ar dozatoru ir piestiprināts pie sienas, izmantojot komplektā iekļauto stiprinājumi.

Priekšrocības: Portatīvie; Viegli uzstādīt uz jebkuras gludas virsmas; Vietas, caurule jebkura apjoma; Bez elektrības; Turētājs zobu sukas ir apvienota ar dozatoru; suka ar paste, dispenser, kas atrodas netālu, jūs netērētu laiku, meklējot; Ietaupīt laiku; Ietaupa izmaksas, zobu pasta, jo vakuuma ierīce ļauj jums izspiest no tūbiņas tiešām visi ielīmēt.

Orion Adamson2020-12-08
"The goods are not worth their money, the picture is much better than real"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti