Stereo Audio Pastiprinātāja Modulis 30W 30W Dual-channel Mini Amp Valdes Paplašina DIY plates ar Siltuma Izlietnes

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: akg austiņas q460, headphon amplifi, audio amplifer modulis, audio technica austiņas, mp3 atskaņotājs xduoo, behringer potenciometra, fiio ldac, AD8397, sakost rotaļlieta suns, impulsu sennheise.

    €7.16 €10.54
  • Zīmola Nosaukums: HKFZ
  • Vienuma Tips: MP3 Atskaņotāji Aksesuāri Komplekti
  • Funkcijas: Amplifikācijas
  • Saderīgas Ierīces Zīmolu: Sony

Funkcijas:

- Izstrādāti, ar ieejas atpakaļgaitas pieslēguma un savienojuma aizsardzība, īssavienojumu aizsardzība, vairāk siltuma aizsardzības un vairāk nekā pašreizējā aizsardzība.

- Dual-kanālu stereo audio pastiprinātāja modulis ar DC9-15V darba spriegums & 30W + 30W izejas jauda, var savienot 4-8 ohms skaļruņu.

- Ar ieejas ostā, kas ir pieejama 3,5 mm audio kabeli, un skaļuma kontroles pogu(pulksteņrādītāja kustības virzienā, lai ieslēgtu skaļāk un pretēji pulksteņrādītāja virzienam pagriezt klusāk).

- Aprīkots ar melnu varš termināla bloki, importē KEMET skaļrunis kondensators, lielas ietilpības filtra kondensators kanāliem un zelta pārklājumu skaņas ievades termināli.

- Uz AB klases pastiprinātājs ir dizains, kas ir saderīgs ar priekšrocībām, A Klases un B Klases pastiprinātājiem, ar labu skaņas quality.Class AB pastiprinātājs ir arī visplašāk izmanto automašīnas audio sistēmu.

Specifikācijas:

Ieeja: 3,5 mm ligzda

Izejas jauda: 30W stereo (4Ω 14,4 V)

Darba spriegums: DC9-18V, iesakām 12V

Paketē iekļauts:

1 x Pastiprinātājs Valde

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti