Hantek Auto Aizdedzes Zondes augstsprieguma Aizdedzes Capacitive Auto Pikaps Zondes X10000 Pico darbības Joma Auto Aizdedzes Zonde (HT25)

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: zondes tests, gripper puses, gadījumā, ja pico, hantek zonde, loģika zondi ar testeri, aizdedzes zonde, augstas kvalitātes zondes spriegums, auto zondi ar testeri, darbības joma usb, oscilloscop.

    €11.45 €14.31
  • Zīmola Nosaukums: Hantek
  • Preci: Auto Aizdedzes Zonde
  • DIY Piederumi: ELEKTRISKĀ
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Produkcijas Veids: /
  • Modeļa Numurs: HT25

Hantek Auto Aizdedzes Zondes augstsprieguma Aizdedzes Capacitive Auto Pikaps Zondes X10000 Pico darbības Joma Auto Aizdedzes Zonde (HT25)

Auto Aizdedzes Zonde (HT25)

Auto aizdedzes zonde ir sava veida induktīvās kapacitāte sensoru, tas ir jāsakrīt ar osciloskopa.Laupīt līnijas ir trīs beidzas, kopīgu atbilst osciloskopa, lai BNC izmantot, klipu izmantošanai, klipu, zemējums, lai pick augstsprieguma apgūt klipu ar.

Tuvu izmantot, var izmantot, lai pārbaudītu dzirksteles aizdedzes sekundāro viļņu pārklāšanās, kas pārklājas, viļņu parametrus, tādējādi sasniegts atklāšanu, diagnosticēšanu motora aizdedzes stāvokli, veikt katra cilindra aizdedzes spriegums mainās ar laiku tieši no osciloskopa ekrāna.

Laupīt līnijas ir trīs beidzas, kopīgu atbilst osciloskopa, lai BNC izmantot, klipu izmantošanai, klipu, zemējums, lai pick augstsprieguma apgūt klipu ar.

Laupīt clincher vairāk ir attenuator, ko izmanto laupīt augsta spiediena vājināšanās attiecībā uz zemu spiedienu, tādējādi aizsargājot osciloskopa nav electrify ietekmi.

Ja lieto lūdzu, ņemiet vērā:

(1)">Testa klipi, kas nav tieši klipu aizdedzes sveces, būtu nozvejotas savienojumu, aizdedzes sveces, izolācijas materiāli, stieples, lai novērstu sadalījumu un izraisa šoku.

(2) attālums citu augstsprieguma vismaz 2 collas intervālu, lai radītu traucējumus.

(3) HT25 vadošās līnijas garums ir 2,5 metri, samazinājuma par līdz pat 10 000:1.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti