MK-328 TR\LSP\EAR Tranzistors LCR EAR Testeri Cemiconductor Ierīces Analyzer

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: lcr mērītājs, gm328a krievu, multi mērķis testeris, lcr mērītājs 10khz, testeri tranzistors, icr mērītājs, krāsa mērītājs, lcr t4, an9002, 328 testeris.

    €22.08 €38.07
  • Zīmola Nosaukums: HoldPeak
  • DIY Piederumi: ELEKTRISKĀ
  • Mērījumu Diapazons: LCR EAR testeri pusvadītāju ierīces analyzer
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Sertifikācija: NAV
  • Precizitātes Klase: LCR EAR testeri pusvadītāju ierīces analyzer
  • Darbības Temperatūra: LCR EAR testeri pusvadītāju ierīces analyzer
  • Displeja Tips: Digitālās Tikai
  • Modeļa Numurs: LCR EAR testeri pusvadītāju ierīces analyzer
  • Izmēri: LCR EAR testeri pusvadītāju ierīces analyzer
  • Pārbaudes Spriegums: LCR EAR testeri pusvadītāju ierīces analyzer

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atvērts Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-augstums: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { platums: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; krāsa: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produkts-desc { width: 100%; augstums: 209px; } #apraksts { width: 100%; augstums: 50%; } #detaļas { width: 100%; augstums: 50%; } .ui-box-sadaļa { augstums: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; teksts-enkurs: mantot; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-ķermeņa { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; robežu apakšā: 1px solid black; } #tbspecifics tr { augstums: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Izmantot jaunākās M328 versiju programmatūru, vairāk funkciju nekā M8 versija.Mikrokontrolleru pieņem 8 MHz ārējo kristāla oscilatoru, labāk mērījumu precizitāti.Saistītās pretestību, kas ietekmē precizitāti, izmantojiet % 1%metāla filmu rezistors, un pārējā izmantot arī 1% metāla filmu rezistors.

Izmantot apgaismojums zems enerģijas patēriņš LCD sn, salīdzinājumā ar kopējo enerģijas patēriņš ir gandrīz nenozīmīgas, ērti nolasīt datus tumsā.

Līdz divi Rezistori tiek izmērīts un parādīts vērtības ar līdz četriem cipariem aiz cipariem ir tiesības dimensiju.Visi simboli ir ieskauj zondes numuri Tester.Tā Potenciometra var mērīt arī.Ja Potenciometrs ir pielāgots, lai viens no tās galiem, Testeri nevar atšķirties vidū pin un beigās pin.

Kondensatori ar vērtību zem 30pF parasti nav iespējams noteikt, bet var mērīt kopā ar paralēlo diode vai kondensators paralēli ar vismaz 30pF.Šajā gadījumā jums ir atņemt jaudas vērtību, paralēli pieslēgts daļa.

Piezīme: Pirms mērījumu kapacitāte, ir izlādēt kondensatoru, citādi var dpe instruments.

Galvenais darbības ar automātisku fotokameras izslēgšanos.

Akumulatora darbība ir iespējama, jo izslēgšanas pašreizējā ir tikai par 20nA.Lūdzu, ņemiet vērā, baterijas nav iekļautas.

Automātiskās noteikšanas NPN un PNP, un heterobipolārie tranzistori, N - un P-Kanāla MOSFETs, JFETs, diodes, double diodes, vienvirziena tiristoru un divvirzienu tiristoru.

Automātiskās noteikšanas pin izkārtojums atklāto daļu.

Mērīšanas strāvas pastiprināšanas koeficients bipolāriem tranzistors, un spriegums bāzes - emitera slieksni.

Darlington tranzistorus var Noteikt sliekšņa spriegums lielas strāvas pastiprināšanas koeficientu.

Atklāšanas bipolāriem tranzistors un aizsardzības diode no MOS

Mērīšanas Vārtiem slieksnis spriegumu un izejas jaudas vērtība MOSFETs.

Rezolūcijā par pretestības mērīšanu ir 0,1 Oms, var izmērīt līdz 50MOhm

Viens kondensators var noteikt un izmērīt.Ir pierādīts, vērtību, līdz četriem cipariem aiz cipariem ir tiesības dimensiju.Vērtība var būt no 30pF, lai 100mF.Rezolūciju var būt līdz 1 pF

Līdz diviem diodes tiek parādīta pareizā secībā un ar diožu simbols.Turklāt uz priekšu spriegumu, kas ir parādīts attēlā.

LED tiek atpazīta kā diode; uz priekšu spriegums ir daudz augstāks nekā parasti.Divu-in-one Led ir konstatētas arī divas diodes.

Testēšanas laiks ir aptuveni divas sekundes, tikai par jaudu, vai indukcijas mērījumu var izraisīt ilgāku laiku.

Paketē Iekļauts:

1 x MK-328 TR\LSP\EAR Tranzistors LCR EAR testeri pusvadītāju ierīces analyzer

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Gulnaz7172020-10-27
"Item was received in Germany on day 29 after placing order. Package was shipped by AliExpress registered. "

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti