Pievelciet Maksts Kegel Vingrojumu Bumbas G Spot Vibrators Geišas Ben Wa Bumbiņas Silikona Sieviešu Jogas Treneris Grūtniece Seksa Rotaļlietas

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: geišas kimono, manējā seksa rotaļlietas, ierīču joga, bumbu ben wa, seksa rotaļlieta, audums grūtniecēm, kegel cilvēks treneris, dzimums, kristāla geisha, hot sexy sievietes foto.

    €2.59 €4.33
  • Tips:
  • Funkcija 2: kegel bumbu
  • Zīmola Nosaukums: S-HANDE
  • Modeļa Numurs: Vaginālās bumbiņas

Klientu vajadzībām: izlases krāsas

cīkstēšanās produkta

1)Kegel vingrinājumi, stiprināt iegurņa pamatnes muskuļus, uzlabo urīnpūšļa kontrole un kopumā labāku veselības iegurņa

2)Augstas kvalitātes Silikona:Droši Izmantot 100% Premium Standarta silikona padara bumbu ērts un mīksts pieskarties.Nekādu bojājumu uz ādas, droši izmantot.Baudīt savu uzdevumu, vai prieks, ar uzticamu kegel bumbas.

3)100% Ūdensizturīgs: izstrādāta ar komfortu prātā.Drošas lietošanai ar ūdens bāzes lubrikantiem.Mīksts un zīda touch, kas ir paredzēti, komfortu un padara to viegli noņemt.

4)mazo svērto bumbu iekšpusē kegel ierīcēm, kas darbojas kā Kinētiskā Kadru Mehānismu, nodrošinot pārvietošanās biofeedback.Smalkas vibrācijas atgādinātu jums, lai flex savus muskuļus laika aktivitātes.

Iepakojums :

Mūsu iepakošanas uzmanību klienta privātās dzīves neaizskaramību.

Par krāsu:

Produktu fotogrāfijas, ir profesionāla foto un pēc labošanas un korekcijas iespējas ar realitāti par to pašu produktu, bet gan tāpēc, ka gaismas displeja krāsu un personīgā izpratne par to krāsa ir atšķirīga, kā rezultātā nelielu skaitu fizisko un fotogrāfijas var būt slikta, ja nevar pieņemt to, rūpīgi nopirkt, paldies Saprast.

Par lielumu:

Tīra, jo mūsu manuāla mērīšana, tur var kādu kļūdu, lūdzu, var nepieņemt uzmanīgiem, pirkuma.

Par izplatīšanu:

Lai nodrošinātu, ka jūs saņemat integritāti bērnu, mēs atgādināt pro saņemšanas paketi, lai pievērst uzmanību, lai pārbaudītu iepakojums ir neskarts, un vai tur ir pēdas nojaukšanu, būtu jāparaksta ar savu seju.

Mūsu Garantija:

Mēs pārbaudīt visus vienumus, lai pārliecinātos, vai tie ir gludi, un droši lietot, ja tur ir par visām šķelto vai kļūdu, lūdzu, sazinieties ar mums

kompensāciju vai jaunu.

Par atsauksmes:

Ja jums bija neapmierināti, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jūs atstāja negatīvu atgriezenisko saiti, mēs uzskatām, ka jebkura problēma varētu tikt atrisināta, un mēs esam pārliecināti, ir spēja, lai apmierināti ar jums.Paldies jau iepriekš!

Angel Rose5242020-09-01
"очень удобный тренажер для интимной гимнастики, на ощупь приятный, доставать удобно, мыть легко, советую"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti