Rūdīta stikla phone Gadījumā ar Meizu, Ņemiet vērā, 9 Vāciņu, Silikona Par Meizu M9 Piezīme Gadījumā, M9, Ņemiet vērā, M 9, Ņemiet vērā, tālruņa korpusa Coque etui buferi

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: šūnu motorola, Meizu, bufera vāciņš xiaomi redmi 6a, meizu m9 piezīme tālruni, fondu mi 9, k1 mobilais tālrunis, āfrikas brokāta mežģīnes, meitu ekrāns, mikro meizu 9. pielikums, ķermeņa meizu 9. pielikums.

    €3.46 €4.33
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Veids: Puse-ietin Gadījumā
  • Saderīgu Zīmols: Meizu
  • Zīmola Nosaukums: Mavskes
  • Funkcijas: Rūdīta Stikla Telefonu Gadījumos
  • Dizains: Karikatūra

LABI JAUNUMI: Jūs varētu baudīt, 5% atlaide, ja jūs pērkat 3 Gabali .

Par produktu

>> Krāsu, varbūt nedaudz atšķiras no tā, ko jūs redzēt uz mājas lapā .Tas ir tāpēc, ka dažādās ekrāniem izskatīties savādāk, es domāju, ka daudzi no jums jau zināja.

> > Jaunie produkti ir dažas smaržas ,daži no jums var domāt, tas ir nepatīkami ,parasti smaržo būs dispear pēc vienas vai divām nedēļām .

>> Materiāls produkts ir mīksts TPU Sillicone.tintes ir importēta no Dienvidiem Krea.mēs izvēlējāmies visas labas kvalitātes materiāla environmently draudzīgi.

Krievijas draugi pievērsiet uzmanību, lūdzu:

Lūdzu, aizpildiet saņēmēja pilns nosaukums(ietver 3 daļas vismaz), lai, pretējā gadījumā jūsu sūtījumu neizies muitas jūsu valstī.

Par Atsauksmes

Ja esat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, Lūdzu, pavadīt dažas minūtes, lai uzrakstītu mums pozitīvu 5 zvaigžņu atsauksmes ,paldies jau iepriekš par jūsu atbalstu .

Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes vai atvērt strīdu.Mēs esam tik gatavi un darīsim visu iespējamo, lai palīdzētu jums risināt jebkuru problēmu,mums ir nopietni pārdevējs, lūdzu, uzticieties mums .

Tainochka112020-09-09
"The cover is beautiful, but the glass is very fragile, burst when dressing the cover on the phone."
Holiwood612020-10-31
"The cover came. Quality, neat. All in size. Delivery took 2 months through Latvia to Kazakhstan."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti