PPT Taktiskās Airsoft Piederumu Šautene Jomu Mobilo Mount darbības Joma Adapteris, Kameras Turētājs Viedtālruņa Kameru, Mobilo Telefonu PP33-0202

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: caps bbs, airgun pcp, airsoft-a, liela šautene jomu, saskaņā weaver, vaigu par akciju, gbb, airsoft gun, campark, riflescope hakko.

    €22.37 €24.86
  • Veids: Mount
  • Materiāls: Metāla
  • Zīmola Nosaukums: CANIS LATRANS
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Modeļa Numurs: PP33-0202

Taktiskā Airsoft Piederumu Šautene Jomu Mount darbības Joma Adapteris, Kameras Turētājs Viedtālruņa Kameru, Mobilo Telefonu Molibe PP33-0202

(Uzmanību:Visi mūsu posteņi nesniedz baterijas,tā ir tikai norāde, paldies!)

Vairāk taktiskās objektus

Piegāde: Sakarā ar kuģošanas Noteikumi: VISI Litija Baterijas Tiks Noņemts Pirms Nosūtīšanas.Prece tiks piegādā 48 stundu laikā pēc tam, kad saņēma pārbaudīt maksājumu un parādīja "Pabeigto" statusu.Mēs parasti sūtīt uz UK,ASV,Austrālija pa E-pakešu pakalpojumu.Citās valstīs, būs kuģis ar China Post Air Mail vai Standard Int ' l Shipping(DHL&EMS).E-packet service(7~15working dienas);Standard Int ' l Shipping pakalpojumu. (7-15 darba dienās) (saņemšanas laiks var atšķirties, ņemot vērā klienta likvidēšanas laiku dažādās valstīs).Mēs neesam atbildīgi par jebkuru custom nodokļiem, ja gadījumā kādā valstī.(Mēs nosūtīt ar starptautisko paku, nodokļu reti noticis dažās valstīs) Šajā piegādes kārtību, izņemot mūsu Valsts Svētki.Ja nesaņemat savu posteni uz laiku, lūdzu, sazinieties ar mums tūlīt, lai saņemtu papildu palīdzību.Mums būs atbildīgs par jebkādiem bojājumiem vai zaudējumiem, kas radušies pārvadāšanas procesu.Ienākumi: Atdeve ir atļauta, Ja jūs neesat apmierināti ar savu pirkumu, un ir jāsāk ar to pircēju 30 dienu laikā no piegādes datuma.Lai varētu saņemt kompensāciju, jūsu atgriezās preces jābūt oriģinālā neatvērtā mint stāvoklī, kā tas ir piegādāts, ar visu iepakojumu, rokasgrāmatas un dokumentus neskarts un nemainītā veidā.Vienumi noņemta no savas "blister-iepakojumā" reklāmas iepakojums nav atmaksājams.Pircējam ir jāmaksā par atgriešanās piegāde.Sazinieties ar mums, Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar usdirectly par Atopija.lv vai e-pastu man: PPT168@163. com Mūsu darba laiks: Pr.lai Piektd. 8:30 AM-6:00 PM EST), Visu ziņojums būs atbildi vienas dienas laikā, izņemot Svētku dienas.Atsauksmes: Lūdzu, atstājiet mūs piecu zvaigžņu pozitīvas atsauksmes, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Mūsu mērķis ir panākt, lai katrs klients 100% apmierināts ar savu pasūtījumu.Saņemot jūsu pasūtījumu, ņemt minūti, lai mūs atstāj pozitīvas atsauksmes .Lūdzu, nav vienkārši atstāt neitrāla/negatīva atsauksmes, ja jums bija jautājums, ar kādu objektu.Ja jūs neesat apmierināts, lūdzu, dariet mums to zināmu pirms, atstājot atsauksmes.Lūdzu, nosūtiet mums ziņu, un ļaujiet mums zināt, kā mēs varam nopelnīt jūsu apmierinātību.

Simonpdtgreen2020-09-01
"استغرقت مدة شهرين حتى وصلت ربما كورورنا سببت كل هذا التأخير !! لم اجربها حتى الان ،،، لكن يبدو انها قوية ومصنوعة بشكل ممتاز .. اشكر البائع على صدقه وتعامله وتجاوبه مع الرسائل ،، شكرا "

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti