Ultraskaņas Kaitēkļu Repeller Elektronisko Kaitēkļu Noraidīt Mājās Pret Odu Atbaidīšanas Killer Grauzēju Bug Noraidīt Mols Pelēm ES/ASV/apvienotā karaliste/AU plug

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: lidot killer, anti pretodu aproce, apkopēja ultrason, atvairīt, Atopija.lv kleita, mols atvairīt, lauku peles repeller, oem ultraskaņas, atvairīt kukaiņu, moskītu lamatas.

    €3.12 €4.01
  • Atbaidīšanas Veids: Ultraskaņas Kaitēkļu Repellers
  • Iestatīt Tipu: No
  • Izmērs: 6x3x9cm
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Kaitēkļu Tips: Pelēm
  • Nominālo Spriegumu: 220V
  • Materiāls: ABS

1 Gab. ABS Materiāla, Ultraskaņas Kaitēkļu Repeller Elektronisko Kaitēkļu Noraidīt Mājās Pret Odu Atbaidīšanas Killer Grauzēju Bug Noraidīt Mols Pelēm ES/ASV/apvienotā karaliste/AU plug

Funkcijas

1. Ar frekvenču konversiju: ultraskaņas frekvencē, ko ražo šī produkta izmaiņas nepārtraukti, gan ar pārtraukumiem, tā ka pelēm un odiem nebūs "imunitāte" un "pielāgošanās", lai noteiktu fiksētu frekvenci.Salīdzinot ar citiem produktiem, viena frekvence nevar būt efektīva.Braukt prom. 2. Frekvenci var izvēlēties: šo produktu var izsūtīt divas dažādas frekvences, peles atbaidīšanas pieņem "pārklāšanās režīmu" pēc tam, kad produkts ir ieslēgts, biežums palielinās par vienu biežums ik pēc trim sekundēm; "slaucīt režīms" tiek izmantots, lai atvairīt odi pēc 20 Biežu skenēšanu starp frekvencēm ~80KHz. 3.Drošība: Šis produkts izmanto importēto šķeldu, stabilu sniegumu un spēcīga anti-iejaukšanās; ārējais apvalks ir izgatavots no ABS augstas kvalitātes uguns izturīga materiāla, kas ir droši un videi draudzīgi, un ir izturīgāks. 4. Scientificity: peles repeller ir instruments, kas balstīts uz profesionālo elektronisko tehnoloģiju, dizaina un gadu pētījumi par grauzējiem, zinātnieku kopienas.Tas ir izstrādājusi rīku, kas var radīt noteiktas frekvences ultraskaņas viļņi, lai atvairīt pelēm.Izmantošanas mērķis ir, lai izveidotu peli, bezmaksas, Augstas kvalitātes telpa kaitēkļiem.

Specifikācijas

-Izmantojot jauda AC: 110~220V -Vidējais jaudas patēriņš:

Pakete ietver

Odu atbaidīšanas*1 Angļu valodas rokasgrāmata*1

Piezīmes

1. Uzstādīšanas augstums, atbilstoši prasībām, lietošanas atbaidīšanas būtu instalēta kontaktligzda pie sienas 20-30 cm no zemes.Lai atvairīt odi, tas jāuzstāda uz strāvas kontaktligzda pie sienas aptuveni 80-100 cm no zemes, un produkts ir vertikāli pret zemi. 2. Tur var būt garš šķēršļiem, kas bloķē priekšā produktam: piemēram, ledusskapji, skapji, dīvāni un citus objektus. 3. Produkts būtu jāstrādā bez pārtraukuma 24 stundas, lai panāktu efektu atvairot pelēm un odiem!B. Jautājumiem, kam nepieciešama uzmanība: 1. Lūdzu, instalēt produktu telpās, nelietojiet to augstā temperatūrā un mitrā vidē, un nelieciet produktu ar ūdeni vai citu šķidrumu. 2. Pārliecinieties, lai informētu bērnus jau iepriekš, ka tas ir aizliegts pieskarties un spēlēt, kad produkts ir ieslēgts! 3. Šis produkts būtu jālieto nepārtraukti visu gadu bez pārtraukuma.Pēc nedēļas lietošanas šo produktu, pelēm un odiem justies sāpīgi, uzbudināms un grūti atdot savu veco māju, bet, lai viņi skriešanās apkārt un darbības kļūst bieža.Šī ir pele un moskītu.Darbības pēc tam, kad tiek stimulēts, skaņas viļņi nav īsti normāli.Šajā laikā, esiet droši turpināt lietot.Pēc laika nepārtrauktu lietošanu, tie būs izkļūt no sākotnējā vietā.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti