1/2/7PCS 3D Dzīvnieku Vilks Universālo Auto Sēdekļa Vāku Zvaigžņotās Debess Priekšējā Sēdekļa Pārvalki Interjera Aksesuāri, Auto Sēdekļa Spilventiņu Aizsargs

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: kajaks pad sēdeklis, auto āra vāciņu, zīdaiņu auto sēdeklis, kas segtu aizsargs, audew lēkt starter, automobiļu universālo auto sēdekļa vāku, auto sēdeklīti uz noteiktā universālā stūres, auto uzlīme, tūristu vāciņu, auto piederumi, pielāgošana, auto vāks.

    €7.99 €12.29
  • Īpašas Pazīmes: Pamata Funkcijas
  • Zīmola Nosaukums: Audew
  • Komplekts Gabals: 7
  • Vienuma Tips: Seat Covers & Atbalsta
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Piemērojamo Sezonu: Četri Gadalaiki
  • Materiāla Tips: Sintētiskās Šķiedras

{infomodule}

Tehniskās Specifikācijas:

Modelis: Vilku Mēness

Produkta Nosaukums: Auto Sēdekļa Vāku

Krāsa: Melna

Materiāls:Poliesters mikro šķiedras audums

Funkcijas:

? Aizsargāt jūsu interjeram sēdeklis, kas radušies nodiluma, saplēšanas, netīrumiem un noplūdes.Ilgstošu izturību.Padara jūsu sēdekļi izskatās svaiga un jauna.Mašīna mazgājami un viegli uzturēt.

? Jaunums VILKS dizains-liela izvēle un vīriešu auto dekori.Ne tikai izdaiļot savu auto, bet arī jaunu un unikālu un stilīgu izskatu jūsu automašīnas interjeram jums sniegt labāku pieredzi braucot.

? Universālo dizainu---savietojams ar lielāko veida transportlīdzekļiem, sedans, vagons, van, SUV, kravas automašīnu.Lūdzu, pārbaudiet izmēri sniegta produktu attēlus pirms to uzstādīšanas.

? Mūsu sēdekļu pārvalki ir universal fit auto sēdekļa vāku stiept, lai ietilptu lielākā daļa automašīnu un suv segmenta stila sēdekļi, bet ne 100% apmērā, ja jūs neesat pārliecināts, vai tā ir piemērota vai ne, sazinieties ar mums ar savu auto interjeru attēlu vai skatīt attēlus savietojamu izmēru un uncompatible iemeslu dēļ.

Iepakojuma Saturs:

1/2/7x Auto Sēdekļa Vāku

Paziņojums:

1. Lūdzu, ļauj 1-3mm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.Pls, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cenu.

2. Krāsu var būt dažāda, tā kā atšķirības displejs,pls saprast.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti