8PCS Auto pretslīdēšanas Sniega Riepas Riepu Ķēdes Liellopu gaļas Cīpslu Riteņu Ķēdes Jostas Komplekts neslīdoša Riepas Riepu Ledus/Sniega/Dubļu Ceļu satiksmes Drošībā

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: nozagt sniega ķēdes, sniega ķēdes, necklac, auto riepas, auto ķēdes, sniega riepas automašīnas, atv trase, ziemas riepa, Ķēdes Riteņa, anti slip ledus sniega rokturi.

    €10.29 €12.40
  • Postenis Svars: 1.0kg
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Materiāla Tips: sabiezinātas TPU + tērauda naglu
  • Objekta Garumu: 35cm
  • Objektu Platums: 15cm

Apraksts:

1. Augstas kvalitātes Materiāls: Riepu sniega ķēdes tiek izgatavota no tīra augstas kvalitātes tērauda, bieza TPU, tērauda kniedes un alumīnija sakausējuma stiprinājumi.Tās ir izturīgas pret aukstumu un novecošanās, un izturīgs, lai nodrošinātu izturību un kalpošanas laiku.

2. Neslīdoša: Pateicoties tās lielisko saķeri, to var droši nostiprināt uz riepu un nodrošina ideālu vilci un saķeri uz gludas virsmas.Vai jums ir radušās smiltīm, netīrumiem vai sniega, tas neslīdoša drošības ķēdes strādā labi vai climbs.

3. Saprātīgas Dobi Dizains: Leģēts tērauds, nagu X-veida krusta sadales efektīvi novērš sniega un uzlabo anti-slīdēšanas efektu, stabilitāti trīsstūris, lai padarītu anti-slīdēšanas efektu, stabils, ar minimālo bremzēšanas attālumu un maksimālo vilces slīd.

4. Viegli Uzstādīt: automašīnas drošības ķēde ir viegli uzstādīt, piemērots visiem vīriešiem un sievietēm, lai instalētu , nav nepieciešama ligzda, nav nepieciešama demontāža riepas, tas ir droši izmantot, un ir vienkāršs spriegojuma regulēšanas siksnas, ķēdes, padarot to viegli uzstādīt, lai ierīce riepas.

5. Paredzēti Standarta Modeļiem: Sakausējums, dzelzs sprādzes, self-pielāgo atbilstīgi riepu izmērs, piemērots vairumam standarta auto riepas, riepu platumi no par 165mm/6.5., lai par 265mm/10.43 gadā.

Funkcijas:

1.Šīs sniega ķēdes ir speciāli izstrādāta, lai auto riepas.

2.Īpašo raupja virsma no sniega ķēdes tiek izmantots, lai palielinātu berzes ar ceļa virsmu, un parasti aizsargā riepu no sniega un dubļainiem ceļiem, novērš riepas slīdēšanu, un nodrošina normālo ekspluatācijas transportlīdzekli.

3. Jo īpaši uz sniega ceļa ziemā, tā var efektīvi nodrošinātu vienmērīgu transportlīdzekļu.

Specifikācijas:

Nosaukums: Sabiezējumu Riepu Ķēdes

Materiāls: sabiezējumu TPU + tērauda naglu

Krāsa: dzeltena

Piemērojamie modeļi: automašīnas, apvidus transportlīdzekļiem, SUV modeļiem

Uzstādīšana priekšlikums: viens komplekts uz divām riepām.

Piemērotu vidi: ledus, sniega, smilšu un dubļainu ceļu.

Iepakojuma Saraksts:

8*Riepu Pretslīdēšanas Ķēdes

1 Pāris no neslīdoša Cimdi

1*Montāžas Instruments

1*Uzglabāšanas Soma

Piezīme:

1. Nav instalēt ķēdes pie piepūšamās caurumiem.

2. Dubulto disku, instalējiet to piedziņas ritenis; Četri-braukt var bez maksas.

3. Lai novērstu kaitējumu organismam.Pēc lietošanas nomazgāt ar siltu ūdeni ķēdes lapā.Piespraudiet un dalībvalstu smērēt ar rūsas inhibitors (vai eļļu).

4. Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, bildes, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti