EGR Aizbāžņa Komplekts Noņemšanas Plāksnīte Pilns Montāžas Komplekts Discovery 3 Range Rover Sport TDV6 Auto Piederumi

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: slīdēšanas stop, freelander2, 1582a037, sēdekļi range rover classic, egr vw, mutes plāksne noņemšanas, fm transmitt, lr3, land rover sport, lr5.

    €9.39 €13.62
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Izmērs: 67*48mm

Funkcijas:

1. Droša un viegli tīrīt: Šis produkts palīdz samazināt kvēpu produkciju un novērstu oglekļa uzkrāšanās ieplūdes kolektorā un ostas.

2. Uzlabot auto veiktspēja: Šis produkts var efektīvi panākt vienmērīgāku brīvgaita un labāku degvielas ekonomiju.Turbo atdziest ātrāk un griežas ātrāk, uzlabojot veiktspēju jūsu auto.

3. Izturīgs un izturīgs: Šis produkts var efektīvi paplašināt dzīves motora un ir izturīgāks.

4. Viegli uzstādīt: Šis produkts ir viegli uzstādīt, un atbalsta nesagraujošās uzstādīšana.Ja vien jums ir dažas pamata prasmju un instrumentu komplektu var uzstādīt ātri un ērti.

5. Spēcīga saderība: Šis produkts ir piemērots Land Rover Discovery 3, un Range Rover Sport TDV6, kas ir lieliski savietojamas un ļoti ērti.

Apraksts:

1. Šis produkts ir piemērots Land Rover Discovery 3, un Range Rover Sport TDV6. Tas ir lieliski savietojamas un ļoti praktiski.

2. Šis produkts ļauj jums, lai pilnīgi novērstu R sistēmas savienojumu ar motoru bez kvēpiem, kas ir ļoti droša un videi draudzīga.

Specifikācijas:

Krāsa: Sudraba

Izmērs: 67*48mm

Uzstādīt: Land Rover Discovery 3 Range Rover Sport TDV6

Materiāls: alumīnija sakausējuma

Paketē Iekļauts:

1 komplekts x EGR Izņemšanas Plāksne Land Rover Discovery 3

Piezīmes:

1.Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā.

2.Lūdzu atļaut nelielu dimensiju atšķirību dēļ dažādās manuāla mērīšana.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti