Riteņbraukšana Gilet vēja izjādes velosipēdu veste bez piedurknēm Velosipēdu Jersey Elpojošs Pretvēja Ūdens Ropa Ciclismo ceļu, velosipēdu MTB Veste

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: atspoguļo veste, riteņbraukšana veste vind, infeel, mtb veste, augstas redzams veste, velosipēds veste, cikla jersey vīriešiem, r35, veste pretvēja, cycl jersey.

    €19.36 €20.81
  • Sporta Ūdensizturīgs veste: vēja drēbes
  • Materiāls: Poliestera
  • Fit: Der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru
  • Modeļa Numurs: 2020
  • Virsdrēbes Tips: Veste
  • Zīmola Nosaukums: RAVTTD
  • Iezīme: Pretvēja
  • Dzimums: VĪRIEŠI
  • Sporta Veids: Riteņbraukšana
  • Auduma Veids: Austs

Projekta apraksts

1.Izgatavots no vēja bremžu pretbloķēšanas auduma ar centra sieta paneļa aizmugurē.

2. Vēja Veste ir jūsu personīgā laika aizsardzības sistēmu,laba veste iet tālu pret saglabājot savu galveno silts.bet joprojām nodrošina stabilu aizsardzību no vēja un nokrišņiem.

3.Elasticized roku caurumiem un vīles padara tuvu, ērtai nēsāšanai.

Izmēri:

Maksājuma 1. Labākais veids ir tiešs tiešsaistes maksājumu, jūs varat izvēlēties pats,platforma sistēmas ir dažādas maksājumu metodes, lai izvēlēties no. 2. Pilns maksājums jāveic 7 dienu laikā pēc izvietojot savu pasūtījumu, vai pasūtījumu, būs spēkā neesošu vai anulēta ar sistēmu. 3. Pārliecinieties, ka jums ir veikuši jebkādu detalizētu informāciju, piemēram, kontaktpersona, adrese, pasta indekss un tālruņa numurs, aizpildot pircēja informācija.Piegāde Ieteicams pārdevējs ------ Atopija.lv Standarta Kuģniecības 1.Mēs bezmaksas piegāde pa Pastu Ķīnas Gaisa Pasts, sasniegt lielākā daļa no valstīm, ar kurām 30 - 55 darba dienu laikā. 2.Mēs nosūtīsim preces 5 darba dienu laikā pēc pilnas apmaksas apstiprināts.Ja maksājums nav pieejams, jūsu pasūtījums tiks automātiski aizvērts.Atgriešanās un Garantijas 1. Visas preces, kas tiek pārbaudīti, pirms nosūtīšanas, tāpēc, ja jūs neesat apmierināts ar pirkumu, jūs varat apmainīties ar vienumus vienu nedēļu, un jums ir jāsazinās ar mums 24 stundu laikā pēc saņemšanas jūsu pirkumu 2. Kuģniecības un pārkraušanas maksa netiek atgriezta un klients ir atbildīgs par visiem maksājumiem, kas atgriežas un reshipping. 3. Visu atpakaļ posteņi jābūt tā sākotnējiem nosacījumiem, tostarp lodziņā un aksesuāri.Vīrieši izgatavots defekti nav garantēta, piemēram, bojātas, saskrāpēts, un tā tālāk. 4. Par jebkuru vienumu, lūdzu, nosūtīt, izmantojot EMS, vai jūsu vietējā pastu, kad jūs nosūtīt atpakaļ. Atsauksmes, Ja produkts ir kādas problēmas, lūdzu, lai nosūtītu ziņu man.Man būs ātri atrisināt šo problēmu.Strīdus un sliktas atsauksmes nevar atrisināt jebkuru problēmu.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti