Jaunā Stila 21V 16.8 V 12V Elektriskā Bezvada Skrūvgriezi 3 Funkcijas Bezvadu Impact Drill Mini Litija Akumulatora Uzlādes Rokas Urbi

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: mājas, bezvadu screwdriv, logo deko, makita instrumentu, stanley instrumentu, dewalt rīks, grauzdēti skrūvgriežu komplekts, angl dzirnaviņas, drill bits, flex grafīta vārpstas instrumentu.

    €34.68 €69.36
  • Modeļa Numurs: 12V-16.8 V-21V
  • Urbis Tips: bezvadu urbis
  • Nominālā Griezes Momenta: 12V 28N.m16V /36N.m/21V 45N.m
  • Saules Bateriju Daudzums: Kas, Pēc Jūsu Izvēles
  • Nominālo Spriegumu: 12V
  • Maks. Urbuma Diametrs: Koka 20MM/Tērauda Izstrādājumu 10MM
  • Apgriezieni Bez Slodzes: 1800rpm
  • Griezes moments: 1-25 Griezes moments
  • Zīmola Nosaukums: ANEERPOWER
  • Baterijas Tips: Augstas Kvalitātes Litija Akumulators
  • Plusi Un Mīnusi Iet: Jā
  • Piezīme: Tas ir 3 modeļi,12v-16.8 v-21v, lūdzu, pievērsiet uzmanību, lai izvēlētos
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Biežums: 50HZ/60HZ
  • Nominālā Ieejas Jauda: 130W
  • Barošanas Avots: Akumulators
  • Svars: 1KG
  • Uzlādes Laiks: 1 - 2 stundas
  • Pieteikums: Urbumu/Pievelciet Skrūves un pacelšanās Skrūves
  • Sertifikācija: CE
  • Akumulatora kapacitāte: 1500 mAh
  • Maks.Spriegošanas Jaudu: 3/8" (0.8-10mm)
  • Ātrums: 2 ātrumu
  • Ātrgaitas: 0-1500 apgr./min
  • Ūdensnecaurlaidīgs funkcija: Jā.Bet baterija nav ūdensizturīgs.
  • Pie Maza Ātruma: 0-450 R/min
  • Izmantošana: Home DIY
  • 3 funkcijas: Elektrisko Skrūvgriezi/Elektriskās Urbjmašīnas/Cordless Impact Drill

Jaunā Stila 21V 16.8 V 12V Elektriskā Bezvada Skrūvgriezi 3 Funkcijas Bezvadu Impact Drill Mini Litija Akumulatora Uzlādes Rokas Urbi

Dārgais draugs,Mūsu akumulators sastāv no 18650 litija baterijas, kuras kapacitāte ir 1500 mA uz 12V.16.8 V akumulatora korpusa, iespējams, ir dažas skrambas, bet es varu garantēt, ka kvalitātes akumulatoru nav nekādu problēmu.Ja jums prātā, skrāpējumiem, lūdzu, nav pasūtījumu.Paldies par jūsu atbalstu un uzticību.

25+1 GRIEZES MOMENTA SPĒJAS

Kontroles rotējošo spēka urbi ar mainīgu griezes momenta skalu.Vai jūs esat urbšanas caurumu vai, pievelkot skrūvi, jūs varat izmantot labo pilnvaras, nosakot pilnīgu kontroli un profesionāla izskata rezultātus.

2 ĀTRUMU

Nodrošina divas ātruma iespējas:liela ātruma un zema ātruma,Saprast, spēcīgs stiprinājums un precīza urbšana.

STRĀDĀT JEBKURĀ APGAISMOJUMĀ

Built-in LED ieslēdzas tiklīdz jūs sākat, izmantojot urbi, un spīd gaismas par jūsu darba zonā.Jūs varat veikt jūsu vadītājs vērā tumšs skapji, stūriem vai bēniņu telpas, un vēl spēj, lai iegūtu darbu izdarīt.

SEKOT LĪDZI SAVU ENERĢIJAS LĪMENI

Nav nekas sliktāks nekā pietrūkt jaudas vidū darbu, bet ar šo urbi gaismas-up displejs, jums nekad nebūs nozvejotas, atkal!Redzēt, cik daudz enerģijas jums ir pa kreisi, un izvēlēties 2-akumulatora iestatīt, lai jums vienmēr ir rezerves, lai rokas.

MAINĪGA ĀTRUMA SLĒDZIS

Gaismas touch ļauj jums pārbaudīt cietība virsmas pirms urbšanas vērā to un sabiedrība nospiediet izpaužas darba darīts ātri.Jums ir pilnīga kontrole pār rīka ātrumu un jaudu, un jūs varat vienkārši ļaut aiziet izraisīt avārijas stop.

1500 MAH LI-ION AKUMULATORS

Baterija urbis veido 18650 litija baterijas, uzlādes laiks ir aptuveni 1-2 stundas

3 FUNKCIJAS REŽĪMS

Jaunu jaunināšanas, trīs funkcijas, kas ir pieejami jebkurā laikā, elektrisko skrūvgriezi režīmā, elektriskā urbšanas režīms, ietekmes režīmā.Skrūvgriezi, urbšana, urbšana koka, urbšana dzelzs, urbji metālam, urbji betonam,utt.

PAR-0153-0154-0155 Produkta Apraksts:

1. Atgriezeniska.Automātiskā kasetne dizains. 2. Bezpakāpju. 3. 25+1 kabīne griezes momenta regulēšana. 4. Ūdensizturīgs, piliens, noplūdes strāvas. 5. ECP: bateriju aizsardzības ierīces, lai novērstu akumulatora pārslodzes, pārkaršanas un dziļās izlādes. 6. Integrētu LED gaismu izgaismot darba zonas, var arī nakts darbs. 7. Dubultu ātrumu, elektriskās urbjmašīnas, elektriskie skrūvgriezi.Ietekme urbi. 8. Ātri, lēni korekciju. 9.PIEZĪME: visas dāvanas tiks nosūtīta pēc nejaušības principa.tur būs dažas atšķirīgas.Sakarā ar garo transportēšanas laikā, dāvana var būt sarūsējis, bet tas joprojām var izmantot kā parasti.Mums nav jāmaksā par rūsas vien.lūdzu, zināt to. 10. PIEZĪME: akumulatora iekšpusē ir atzīmēti 3,7 V*3=11.1 V; kad akumulators ir pilnībā ir aptuveni 4.2 V*3=12,6 V 21v :akumulators atrodas iekšpusē, ir atzīmēti 3,7 V *4=14.8 V; kad akumulators ir pilnībā ir aptuveni 4.2 V*4=16.8 V 21v :akumulators atrodas iekšpusē, ir atzīmēti 3,7 V *5=18.5 V; kad akumulators ir pilnībā ir aptuveni 4.2 V*5=21V 11.PAZIŅOJUMS par izvēloties fedex sūtījumu klientiem: mūsu cena nav iekļauta remoted shiping izmaksas(tas ir par 30USD),Ja jūsu adrese nav remoted par fedex.mēs varam nodrošināt bezmaksas piegāde.ja jūsu adrese ir remoted, jums būtu jāmaksā par remoted maksa. 12.Lūdzu, ņemiet vērā: šis produkts sūta ES plug pēc noklusējuma.Ja jums ir nepieciešams, citus spraudņus, lūdzu, dodiet mums zināt!Paldies ļoti daudz (US/UK/AU /) 13:Lūdzu, ievērojiet: ja 2-ātrumu pārslēgšana paliek vidējā stāvoklī, un uz pogas ir jābūt beigās.vai tā būs neitrāla nostāja, kas sāksies mašīna.Tas ir tas pats princips, ka auto nevar sākt bez ievietot pārnesumu.

Par samaksu:

1.Atbalsta kredītkartes(RMB, un Dolārs) WebMoney(VM),TT,West Union , Qiwi maku, Boleto(Brazīlija), SOFORT Banku , Alipay , utt.

Par sūtījumu:

1. Mēs nosūtīsim lai 3 dienu laikā, kad mēs saņemt jūsu maksājumu. (Izņemot brīvdienas) 2. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas Īpašas valstīs un APO/FPO) 3. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās,Tranzīta laiki var atšķirties, jo īpaši laikā brīvdienu sezonu. 4.Piegādes laiks uz visiem starptautiskajiem sūtījumiem nevar guaranted ar mums, sakarā ar atšķirībām muitas ieskaita laiku atsevišķās valstīs, kas var ietekmēt efektivitāti, jūsu pieņemšanām.Lūdzu, ņemiet vērā, ka visu papildu muitas nodevas, brokeru, nodevas, nodokļus, un nodokļu par preču importu savu valsti būs jūsu maksas.Šie papildu maksu var tikt savākta laikā par piegādi.Mēs ne kompensāciju kuģniecības maksa par atteicās sūtījumiem.

Garantijas Un Apkopes:

Atsauksmes: Jūsu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir liels atbalsts mums.Ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi, Lūdzu, nevilcinieties, lai atstāt savu pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes.Svarīga Piezīme: Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.

Kristinasydak2020-12-10
"Great, it came to me very quickly and everything phenomenal! I like it, it looks sturdy and quality,Surprised by its small size, but satisfied with its performance,OK perfect I recommend it."
Ellymaeclamput2021-01-16
"Goodie"
Kosalex622020-12-09
"The perfect electric screwdriver. I like it very much. As described by the seller. Non-slip soft rubber handle. Comfortable hand feel. LED auxiliary work light. 2 speed adjustments. 3 function adjustments. There is also a battery level display. I am a renovation worker. Worked for a day today. The battery is durable. The seller’s screwdriver is highly recommended. I am very satisfied with the price. Thank you seller. I will add a comment."
Reinhardt662020-12-13
"Good home tool, the shipment has been quick to Spain in 3 days I received it. I haven't used it yet, I don't know how to respond, but it looks good."
Werfas1112021-01-29
"A clear device!!! Small, comfortable, powerful! Took with a suitcase, at 16.8 V!!! As written in the reviews-tupit speed switch, but this is a trivia ...."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti