Moebius 8000 Naftas 1mL x 4gab Īpašu Skatīties Kvarca Oil - Profesionālas Eļļas Pulksteņu Labošanas Rīki Watchmakers

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: pandora saga, levins pulksteņi virpu, acu pack, naftas moebius d 5, amazon watch saites noņemšanas rīks, miyota 8215 skalu dāmas, skatīties remonta rīku komplekts lige, naftas pulksteņi, smilšu pulkstenis šķidrums, daļa skatīties.

    €26.54
  • Izcelsme: CH(Izcelsmes valsts)
  • Zīmola Nosaukums: Kocandy
  • Materiāls: Eļļa
  • Postenis Diametrs: 1cm
  • Postenis Augstums: 1cm
  • Vienuma Tips: Remonta Instrumenti Un Komplekti
  • Modeļa Numurs: SP0000083
  • Objektu Platums: 2cm
  • Veids: Rīki
  • Iezīme: Moebius Eļļa
  • Objekta Garumu: 1cm
  • Postenis Svars: 65g

Moebius 8000 Naftas 1mL x 4gab Īpašu Skatīties Kvarca Eļļa - Profesionālās Skatīties Remonts Eļļas Watchmakers

Postenis Apraksts

Moebius eļļas ir lieliskas īpašības, kā rezultātā ir ļoti augsts berzes samazināšana un lielāka spiediena izturība Piemērots kustības diapazonā no rokas, kabatas pulksteņu, nav likvidācijas mehānismu un atsperes .Moebius Klasiskā Naftas "8000" avārijas riteņiem, balansu personāls utt.par pulksteņiem.Moebius Klasiskā Naftas "8000" var izmantot palešu akmeņiem un tapas no 5. līdz 8. 3/4 ligne kustības.Moebius Klasiskā Naftas "8000" ir arī ieteicams no 5 līdz 8 3/4 ligne Aizbēgt Riteņiem (Moebius 941), Bilance Darbinieki (aizstāj Moebius 9010), Riteņa Centrs (aizvieto Moebius 9020 Moebius Klasiskā Naftas "8000" ), izmantojiet Moebius Klasiskā Naftas "8000" uz Riteņa Vilciens (aizvieto Moebius 9010 ), Mucas, Rokturus (aizvieto Moebius 9020), izmantojiet Moebius Klasiskā Naftas "8000" uz paliktņa adatas atrast 9 3/4 visu ceļu līdz Kabatas Pulksteņu, Moebius Klasiskā Naftas "8000" var izmantot arī uz Evakuācijas Riteņiem un Līdzsvara Personāls 9 3/4 ligne līdz 19 ligne kustības.Moebius Klasiskā Naftas "8000", var izmantot Centra Stūre, Stūre Vilcienu un Barrrel Rokturus no 9 3/4 ligne visu ceļu līdz pat Lielu pulksteņi vietā Moebius 8141.

Pakage iekļauts:

4 gab. x 1mL Moebius 8000 (vienā kastē)

Vairāk Produktus!!LAIPNI lūdzam Noklikšķiniet & Check !

Piegāde

1) Mēs pārstrukturē objektu, lai samazinātu piegādes svars,papīrs,maiss un atkritumiem.Mēs garantējam, ka prece tiks apstrādāts, nu, un aizsargāto labi.Lūdzu, palīdziet mums samazināt atkritumu.Ļaujiet mums aizsargātu vidi kopā !Paldies.

2) preces tiks nosūtītas no 24 stundu laikā pēc maksājuma saņemšanas izņemot valsts svētku diena.

3) Parasti mēs kuģis pasaulē, aptuveni 10 līdz 35 dienām ieradīsies, kuģniecības laiks ir atšķirīgs no valsts uz valsti.

4) Mēs piedāvājam pastu, pasta un ekspress piegāde EMS, UPS, DHL, Fedex, TNT visiem pircējiem.

5) Lūdzu, pārliecinieties, vai jūsu adrese ir pareiza, Ja jūs vēlaties mainīt adresi, lūdzu, Rakstiet mums tiesības pēc tam, kad jūs maksājat par objektu.

6) Mums nav atbildīgs par nodokļa pircēja valstī.

Maksājuma

1) maksājumu Pilnā apmērā ir jāizmaksā 3 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas.

2) pircējam ir kas atbild par nodokļu/vai nodevas, kuras iekasē savu valsti

Garantijas un Atgriešanās Politiku

Visas preces ir viens mēnesis, garantija.Šī garantija attiecas remonts vai nomaiņa produktiem ar trūkumiem.Ja jums ir bojātu preci

kas jūs vēlaties, lai atgriešanu vai apmaiņu, lūdzu, sazinieties ar mums 3 darba dienu laikā no dienas, kad jūs saņemat preci.Klientam ir

atbild par kuģniecības maksas jebkurā atpakaļ nosūtītās preces.Mēs sniegs nomaiņa, ir atkarīgs no mūsu pieejams noliktavā.Bojāts

vienumi ir jāatgriež 30 dienu laikā no dienas, jums ziņotu par problēmu.Visām atskaitēm ir jābūt veseliem.Produktu bojāts dēļ

nepareiza vai nepietiekama iepakojuma kad atgriezās netiek piešķirtas tiesības uz garantijas pakalpojumiem.

Atsauksmes

Mēs uzturēt augstu izcilības un censties 100% cutsomer gandarījumu!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, Pirms jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite.Lai taht mēs varam izmēģināt mūsu labāko, lai rūpētos par jūsu rūpēm.

Sazinieties Ar Mums

Ja jums ir kādas izmeklēšanas, lūdzu, jūtieties confortable, lai nosūtītu mums e-pastu.Ja e-pastus kavēšanās, lūdzu, piedod mums, mēs nododot lielu volumeof e-pastu, mēs centīsimies labākais, lai sazinātos ar jums ASAP.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti