OUNONA 2GAB Portatīvo Ziepju Trauku Ūdensnecaurlaidīgu Blīvējumu Ziepju Kastē Viegls Ziepes Gadījumā, ja Konteiners, kas paredzēts Vannas istabu, Dušas Mājās Āra Ceļojumu

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: kūka krēms skrāpi, metāla āķis, turētājs ziepēm, putnu āra, trauku ziepes, atsavināšanas ziepes, ierīču brauciens, bambusa vannas, mājas dekori, vannas istaba rozā.

    €3.56 €6.36
  • Materiāls: Plastmasas
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Apraksts

Mūsu portatīvo ziepju kaste ir izgatavota no augstas kvalitātes plastmasas.Tas ir ļoti viegls un duralbe.Pat tad, kad nokritusi, tie dont pārtraukumu vai kreka, piemēram, lētas plastmasas, tiem, jūs varat saņemt no dolāra veikalos.

Portatīvo ceļojumu vai sporta zālē.

Funkcijas

Zīmola: OUNONA.

- Krāsa: Balta.

- Materiāls: Plastmasa un TPR .

- Izmērs: 12 x 8.4 x 4.5 cm.

- PIEMĒROTA IZMĒRA ZIEPJU KASTĒ: dāsno izmēra ziepju kastē ir 12 x 8.4 x 4.5 cm, piemērots visiem standarta veida ziepes, stieņos.

- IZTURĪGA TVERTNE: Pat tad, kad nokritusi, tie dont pārtraukumu vai kreka, piemēram, lētas plastmasas, tiem, jūs varat saņemt no dolāra veikalos.

- NEUZTRAUCIETIES, ZIEPJU PUTU UN PUTRU VAIRS: Izmantot mūsu ziepju kastē var padarīt jūsu counter izskatās tīrāks.Tā ir laba lieta, ja jums nav ventilatoru no ziepju putu un haoss.

- IDEĀLS POSTENIS ĀRA, KAD ŠĶIDRO TIKAI: tad, Kad jums ir nepieciešams, lai ņemtu bārs brīvdienās vai uz sporta zāli.Mūsu ziepes lodziņš ļauj veidu, slapjas ziepes ar vieglumu.Tas ir ūdensnecaurlaidīgs un ļoti droša, kad slēgta.

- MULTI-LIETOŠANAI: Jūs varat ievietot ziepes bārs ziepju kastē lietošanai ārpus telpām, vai nodot ziepes apakšā renes pie mājas ērti izmantot, tas ir anti-slip dizains.

- Silts Padoms: Cienījamais pircējs, Jo apgaismojuma efektu, monitoru spilgtumu, manuāla mērīšana un utt, tur varētu būt dažas nelielas atšķirības krāsu un izmēru starp foto un faktisko objektu.No sirds ceru, ka var saprast!Paldies!

Iepakojuma saraksts

2 x OUNONA Ziepju Kastē

Ann Silaeva2021-01-01
"great product"
Starter Frolov2021-01-05
"The goods are, the description, dishov shvidko before the Ukraine for 3 days"
Plaksienko652020-09-09
"Excelente"
L Leontev2021-01-22
"As described"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti