Meiteņu Vasaras Mežģīņu Kleita Augstas Kvalitātes Piedurknēm Princese Kleita Tills, Ziedu Backless Acs Kroku Puse Kleita

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: krāsains kroku kleita, kroku apkakles kleita, gaisīgs kroku kleita, plussize kroku kleita, chlo kroku kleita, koraļļu plāksnītes kleita, bieza gofrēta kleita, articat kroku kleita, lielgabarīta kroku kleita, pīne kroku kleita.

    €5.91
  • Piedurknes Garums(cm): Bez piedurknēm
  • Fit: Der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru
  • Apkakle: O-Veida Kakla
  • Siluets: A-LĪNIJAS
  • Modelis Tips: Ziedu
  • Kleitas Garums: Virs Ceļa, Mini
  • Iebūvēts Krūšturis: No
  • Materiāls: Viskozes
  • Zīmola Nosaukums: pudcoco
  • Apdare: Mežģīnes
  • Piedurknes Stils: Regulāri
  • Modeļa Numurs: kleita
  • Stils: Gudrs
  • Dzimums: Meitenes
  • Nodaļas Nosaukums: Bērni

Meiteņu Vasaras Mežģīņu Kleita Augstas Kvalitātes Piedurknēm Princese Kleita Tills, Ziedu Backless Acs Kroku Puse Kleita

Augstas kvalitātes un Pavisam jauns 100%

Galvenā Krāsa: KĀ Attēlu

Jauno Modes Materiāls: Mežģīnes, Tilla Uzmanību plz: Ja jūsu mazulis ir apaļš, mēs iesakām, izvēloties lielāka izmēra, paldies.Lūdzu, lūdzu, atsaukties, lai savu bērnu patieso augstumu un izmēri pirms pirkšanas/cenu.Paldies.

Paketē iekļauts: 1x Kleita

Izmēri: Izmērs Kleitu Garums Krūtis*2 gadu Vecumam 100 56 cm 26.5 cm 2-3 Gadi 110 59 cm, 28 cm, 3-4 Gadi 120 61 cm 29.5 cm 4-5 Gadi 130 64 cm 31 cm 5-6 Gadi 140 67 cm 32.5 cm, 6-7 Gadi

Tur ir 2-3% starpība saskaņā ar manuālo mērījumu.lūdzu, pārbaudiet mērījumu diagramma uzmanīgi, pirms jūs iegādāties šo preci. 1 inch = 2.54 cm Lūdzu, ņemiet vērā, ka nelielas krāsu atšķirības ir pieņemamas sakarā ar gaismu un ekrāns.

Priekšskatījums:

1)Maksājuma

Mēs pieņemam MasterCard, Visa, Western Union, Qiwi Kowenek, Maestro, Webmoney, Bankas Pārskaitījumu.

Jūsu nauda tiks samazināta ar platformu, kamēr jūs apstiprināt preču saņemšanas dienas, un tikai pēc tam, ka nauda tiks izlaists pārdevējam.Jums ir aizsargāta 100% drošs.

Pārliecinieties, ka adrese, kas jums ir pa kreisi, lai kur preces tiks nosūtītas, ir pareiza, pirms veicat maksājumu.

2)PIEGĀDE

Visi vienumi tiks kuģis no 1-3days tā kā jūs pabeigt maksājumu.Parasti, Mēs nosūtīt objektus pa Pastu Ķīnas Reģistrēta Gaisa Pastu.Mēs pack preces tādā ļoti drošas un grūti paketi.Tas ir droši !Un jums nav jāmaksā par kurjeru.Tas maksās 15-45days (apmēram 15-60days).Ja jūs vēlaties saņemt preces, steidzami, lūdzu, izvēlēties citu express veidā, piemēram, FedEx, DHL vai TNT utt.Mums ir profesionāla kuģniecības aģents, cenas arī labas!Ja Jūsu summu virs $150,mēs nosūtīsim tas, ko izteikt par brīvu,paldies

3)Par Mums

mums ir Tūkstošiem dažādu modes dizainu, un mēs esam pietiekami gatavi preces!

Mēs garantējam jums, ka mēs darīsim visu cilvēciski iespējamo, lai padarītu jūsu pieredzi lielu vienu.Mēs esam draudzīgi ķekars cilvēku, kas tic pieklājīgi un ar cieņu.Mēs izturamies pret katru klientu ar rūpēm, un mēs saprotam, ka vienīgā lieta, kas dos jums atpakaļ uz mūsu veikalu ir tas, kā mēs izturamies pret jums.

Tā kā mums ir uz pārdošanu tiešsaistē, mēs gribētu, lai ņemtu jūsu jautājumiem pa e-pastu.Mēs esam ļoti ātri reaģēt mūsu pircējiem ne tikai pirms pārdošanas, bet, protams, pēc pārdošanas arī.Mēs ātri nosūtītājiem.Jūs noteikti redzēsiet visas šīs labās lietas, ja paskatās mūsu atsauksmes no apmierināti pircēji.

Ja jūs nevarat atrast atbildes uz saviem jautājumiem šeit, sazinieties ar mums pa e-pastu.

Visi e-pasti tiks atbildēja ietvaros, 12-24 stundas.Iespējams, rakstiet mums uz nedēļas nogali,mēs vienmēr varam strādāt, lai jūs jebkurā brīdī!

4) Atsauksmes

Mēs pa kreisi pozitīvas atsauksmes par jums pēc tam, kad saņemta samaksa.Jūsu atsauksmes mums ir ļoti svarīgas, pozitīvas atsauksmes un 5. Rezultāts, DSR ir ļoti appreciated.

Lūdzu, dodiet mums zināt, pirms atstāj negatīvas atsauksmes vai 1 punkts, 2. punkta zemu DSR vai atvērt jebkuru strīdu , lūdzu, dod mums iespēju, lai atrisinātu jebkādas problēmas, un mēs centīsimies mūsu labāko, lai apmierinātu savas vajadzības.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti