5 Pāriem/Daudz Bērnu Kokvilnas Zeķes Baby Zēni Meitenes Karikatūra Siltu Rudens Ziemas Svītrainas Zeķes Bērniem 1/3/5/8/12 Gadus Zeķu Zīmolu Komplekts

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: bērnu zeķes, bērnu ziemas apģērbi meitenēm 3 gadiem, zeķes, biksītes jaundzimušo, bērnu vilnas zeķes, jūras zeķes daudz, kuds zeķes ilgi, ziemas ligzda bērniem, sneaker vilnas zeķes, panda ceļgalu zeķes baby girl, 10pairs zeķes sievietēm komplekts.

    €5.89 €8.66
  • Materiāls: Poliestera
  • Nodaļas Nosaukums: Bērni
  • Zīmola Nosaukums: Buddinfant
  • Fit: Der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru
  • Uzvalks Gadu Vecuma: 1-12 Gadu
  • uzvalks sezona: pavasarī, rudenī, ziemā
  • Modelis Tips: svītrains
  • Dzimums: Unisex
  • Modeļa Numurs: 18YS731
  • Vienuma Tips: zeķes

Nosaukums: zeķes Krāsa: kā attēlu Galvenais Materiāls: kokvilna maisījums Dzimums: unisex Uzvalks Sezona: Rudens/Ziemas Tērpu Vecums: 1-12 Gadu Postenis saturs: 5 pāriem/daudz Iepakojums: opp

[ Par Size ] Izmērs ir S Uzvalks par 1-3 Gadu, pēdas garums 13-15cm*; Izmērs M Uzvalks, 3-5 Gadu, pēdas garums 15-17cm; Izmērs L Tērps 5-8 Gadu, pēdas garums 17-19cm; Izmērs XL Tērps 9-12 Gadu, pēdas garums 19-22 cm;

Manuāla mērīšana, 1-3cm kļūda ir normas robežās.Pateicoties dažādus apgaismojuma un displejs ir nedaudz krāsu atšķirība, tas nav kvalitātes problēmu, ceru, ka jums undersand.

Piegādes Laiks

mēs parasti kuģis pasūtījuma 3-5 darba dienu laikā pēc apstiprinājuma par samaksu, un kuģis pēc pasūtījuma jāmaksā laiku.

Par Muitas Nodokli

Ņemot vērā, ka mūsu klientu labā, Mēs esam spiesti, lai kuģis savu pasūtījumu pa pastu.

Lūdzu, saprotiet, taču, muitas nodoklis, kas ir ārpus mūsu kontroles, mēs nevaram guarrante bez nodokļa maksa un nebūs nekādu nodokļu samaksu.

Mēs patiesi atvainojamies par sagādātajām neērtībām, tas var izraisīt jums.

Piezīme: Ja jūs izvēlaties bezmaksas piegāde risinājums, jūsu sūtījums tiks piegādāts tieši jūsu mājās tikai vienu reizi, vai tas tiks nosūtīts uz jūsu vietējā pasta nodaļā, tad jums ir nepieciešams, lai ņemtu izsekošanas numuru un jūsu personas ID, lai savāktu savus objektus.Ja jūs izvēlaties express shipping, lūdzu atcerieties, lai atstāt savu telefona numuru, tas ir nepieciešams, ekspress piegāde.

Mēs esam atkarīgi no mūsu klientu apmierinātība, lai gūtu panākumus.Tas būs ļoti appreciated, ja jūs atstāt mūs 5 zvaigznēm pozitīvas atsauksmes, ja jums ir apmierināti ar mūsu objektus.Negatīvas atsauksmes(1-3 zvaigznes) ir slikti, lai mūsu veikalu, kādas problēmas, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, mēs centīsimies mūsu labāko, lai to atrisinātu.Mēs ceram, ka visi mūsu klienti varēs baudīt iepirkšanās šeit.

Welcomebaby interneta veikals darīt, pārdot, pamatojoties uz savu izcilo dizainu un pierādītu uzticamību.Tāpēc kvalitāte ir garantēta.Bet jums ir nepieciešams, lai apstiprinātu savu apģērbu izmēru rūpīgi pirms pirkšanas (izmērs novērtēs parādīt zem katras vienības).

Uzmanību : mēs nevaram pieņemt apmaiņai vai atsakoties pēc tam, kad jūsu pasūtījums ir nosūtīts.

Šāda informācija ir nepieciešama, ja jūs atspoguļotu problemātiskās:

*Rīkojums numurs

*Attēlu nekvalitatīvu preci.

Ja jums ir jautājumi par atgriešanās politiku, lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums!

Jivulluk2020-11-16
"Tao which you see in the image. They're fat."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti