360 Grādu Tablet Stand Universālas Elastīgu Pagriezt Ilgi Roku Slinks Turētājs Galda, Gultas Mount Atbalsts Tablete Tālruņa Turētāju Statīvu

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: elastīgas roku mount, roku planšetdatoru, roku bums, skava stāvēt, coffe automašīnas turētājs, roku tālruni, roku tabula, silikona ilgi roku, roku portable tālruņa turētājs, ilgi roku mobilā telefona statīvs turētājs.

    €7.59 €10.84
  • Iepakojums: No
  • Modeļa Numurs: 360 Grādu Pagriezt Tablet Stand
  • Materiāls: Plastmasas

Iezīmes: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. 360 grādu rotējoša elastīgu gooseneck rotējošo skava.Regulējams turētāja, lai apskatītu ierīcē jebkurā leņķī vai orientāciju.Humanizēts un elastīgu šļūteni, nav izturību un viegli noteikt, portatīvo un nav rūsas.Saspringts un bendy roku, pasargā jūsu planšetdatoru, mobilo tālruni un citām elektroniskām ierīcēm, kas cieši, lai novērstu mezgla krišanu vai pārvietojas.Ideāls, lai apskatītu tālruņa un baudīt mūziku un tālruņa spēles uz gultas, galda, auto, blakus dīvāns, treniņu aprīkojumu, utt.Ar mīkstu silikona kuriem uz klipa, lai pasargātu savu telefonu no saskrāpēts.Piezīme: Lūdzu, pārliecinieties, Biezums tabulā ir zemāk par 80 mm.Specifikācijas: Postenis Tips: Tablet Turētāja Statīva Materiāls: ABS+PC(Clip); PVC+ Alumīnija Sakausējuma(Roku) Krāsa: Black/White (pēc Izvēles) Garums: 75cm/29.53 gadā (Apm.) Top klips atvērt diapazons: līdz 11.8-19cm/4.65-7.48 gadā (Apm.) Var uzstādīt uz galda platums: līdz 8cm/3.15 gadā (Apm.) Daudzums: 1 GAB. (pārējie piederumi demo attēlā nav iekļautas) Piezīme: 1.Pāreja: 1cm=10mm=0.39 collas 2.Lūdzu atļaut 0-1cm kļūda, jo manuāla mērīšana.pls, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cenu. 3.Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Paldies!Paketē iekļauts: 1 X Universal Elastīgu Ilgi Gooseneck Slinks Turētāja Stends Tablet (Nr. mazumtirdzniecības iepakojumā)

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti