Fenix 5 LCD Ekrāns Safīra spogulī Skatīties priekšējā korpusa Stikla ekrāna izmantot Ekrāna pakalpojumu nomaiņa Oriģinālo GARMIN

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: garmin fenix 3 h ādas siksna, iphone xr tīģeris, garmin vivioactive 4, 6x fenix, garmin smart skatīties, garmin, fenix 6 garmin, garmin atbalsts, sākotnējā harameen skatīties, garmin gps skatīties.

    €97.91
  • Zīmola Nosaukums: GIAUSA
  • Veids: Ekrāna montāža
  • Saderība: GARMIN Fenix 5
  • Pieteikumu Vecuma Grupā: Pieaugušie

Laipni lūdzam Mebike Veikals

Modelis:GARMIN Fenix 5 LCD Ekrāns Piemērojamie modeļi:Fenix 5 Veco un jauno:9 JAUNAS Sakarā ar profesionālo piederumi, individuālie lietotāji, iespējams, nevarēs aizstāt tos ar sevi.Lūdzu, dodieties uz veikalu profesionāla apkope pēc to saņemšanas.Ja jūs darbojas nepareizi un radīt produkta bojājumus, jums ir nepieciešams, lai uzņemtos atbildību.Mūsu uzņēmums atbalsta mazumtirdzniecības un vairumtirdzniecības.Ja jums ir nepieciešams daudz preču, lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš sagatavot pietiekami daudz krājumu.Vairumtirdzniecības cena ir augstāka, laipni lūgti sadarboties ar jums.Mūsu uzņēmums ir Guangzhou, Ķīna.Mūsu uzņēmums galvenokārt pārdod GARMIN skatīties / velosipēdu kods skatīties / klausule un citi aksesuāri.Man ir bijis Ķīnā, kas ir par 7 gadiem, un tagad es varu sākt pārdot ārzemēs.Lielākā daļa no mūsu produkti tiks piegādāti 24 stundu laikā pēc tam, kad jūs maksājat.

1. Piegādes laiks: 15-25 darba dienas. 2. Mēs ceram, ka jūsu preces būs jāierodas savlaicīgi, bet sakarā ar starptautisko transportu, transportēšanas laikā ir ļoti atkarīga no tā, express company un vietējās paražas (ja piemērojams), kad nosūtītas, mums nav nekādas kontroles vispār.Ja jums ir kādi jautājumi par šo sūtījumu, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.Kad mēs cenšamies piedāvāt savstarpēju un pozitīvas darījumi 。 3. Izsekošanas numuru darbosies tikai tad, ja par reģistrētu transporta 4. Parasti mēs piegādāsim preci 2 darbdienu laikā pēc rīkojuma saņemšanas. 5. Tiešsaistes izsekošanas sistēma parasti tiek atjauninātas 1-3 darba dienu laikā (izņemot sestdienas un svētku dienas) pēc maksājuma saņemšanas.Reti preces un liela apjoma pasūtījumus var aizņemt ilgāku laiku. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1. Ja precēm, kuras jūs saņemat, ir nepieņemami defekti, bojājumi vai zaudējumi, lūdzu, informējiet mūs, 3 dienu laikā pēc piegādes. 2. Ja šīs nepatīkamas lietas notiek, mēs ceram, ka pircējs un piegādātājs var aktīvi komunicēt un risināt strīdus, elastīgā veidā.Mēs garantējam, ka mums būs jānāk klajā ar apmierinošu risinājumu. 3. Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.Jūs varat atstāt mums ziņu, pie tirdzniecības vadītāja amatu.Mēs atbildēsim uz jūsu jautājumiem rindā, kas saņem jūsu jautājumiem.Ja jums nav saņemt atbildi 24 stundu laikā (neskaitot brīvdienas un svētku dienas), tas nozīmē, ka mēs, iespējams, nevar saņemt savu ziņojumu.Lūdzu, pajautājiet man vēlreiz.Paldies ļoti daudz. 4. Darba laikā, mēs atbildēsim jums, cik ātri vien iespējams.Ja tā nav darba diena, lūdzu, sniedziet mums plašāku laiku pacietīgi un pārdomāti.Neatstājiet neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, bez komunikācijas.Paldies par jūsu sadarbību un izpratni. 5. Ja jūs esat gatavi mums dot piecu zvaigžņu atzinību, mēs dos jums atlaidi nākamajiem laikā.

Elpuchi82020-11-04
"goods not shipped."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti