Savirmot Dušas Aizkars Poliestera audums Auduma Aizkari Vannas istaba Peldvietu LBShipping

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: aiz rupjš audekls mežģīņu dušas aizkars, art deco aizkaru, dušas aizkars ieguve, aizkars dušas, pieaugušo ziemassvētku cepure, audums dušas aizkaru šiks, cortinas de, milzīgais mežģīņu aizkari, nomirst aizkari, aizkaru dzīvot istabā.

    €27.59 €42.45
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Materiāls: Poliestera
  • Modeļa Numurs: 185794
  • Stils: Eiropa
  • Iezīme: Eco-Friendly
  • Zīmola Nosaukums: DUSTPROOFVEIL
  • raksts: Cietie

body, td, th { font-family: Verdana, Geneva, sans-serif; font-size: 12px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a { color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } em { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-svars: 700; } Savirmot Dušas Aizkars Poliestera audums Auduma Aizkari Vannas istaba Peldvietu LBShipping

Apraksts: Funkcija:

Saglabāt Privātumu: Neviens redzēt cauri, lai nodrošinātu atpūsties un privāto telpu, ir savas vietas, kad jūs ņemtu vannā, lai baudīt pats.

Premium Kvalitātes Materiāls: Izgatavots ar 100% poliesters, lai nodrošinātu ātru sausa un izturību.Viegls, maigs pieskāriens un detalizētu meistarība, ilgs kalpošanas laiks.

Pietiekami liela: Tā pasākumi 180 x 180cme, viegli, lai ietilptu lielākā daļa no vannas istabas un vannas.Pilns pārklājums izplatīties apkārt un izvairītos no ūdens šļakatām uz grīdas.

Zemnieku Tekstūra: balta vertikāla savirmot virsmas izskatās kā ūdenskritums, pievieno skar zemnieku un zemniecisks, lai jūsu vannas istabā.

Naudas sodu Meistarība: Laba meistarība, lai nodrošinātu mašīna mazgājami, neviens no formas.Pastiprināta galvene, kas nāk ar metāla grommets, ērti pakārt.

Specifikācija:

Materiāls: Poliestera Šķiedras

Izmērs: 180 x 180cm

Krāsa: Kā picture rādīt

Kopā ar 12pcs C Tipa Āķi

Paketē Iekļauts: 1 x Dušas Aizkars (ar 12pcs Āķi)

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti