Anti-Theft Salokāms Sakausējuma Velosipēdu Slēdzene Ar 3 Atslēgām Hamburg-Lock Spēcīgu Drošības Velosipēdu Locīšanas Bloķēšanas Mount Bracket Velosipēdu Ķēdes Atslēga

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: ķēdes slēdzenes, Velosipēda Atslēgu, profesionāla salokāms velosipēds bloķēšana, slēdzeni mount, bremzes v, aizdedzes slēdzis yamaha, velosipēds m5, domēna, bikersay salokāms velosipēds bloķēšana, velosipēdu ķēdes atslēga.

    €24.11 €39.53
  • Bloķēšanas Garums: Par 78cm
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Izmērs: 6.6x7.5x5.5cm
  • Neto Svars: par 574.5 g
  • Funkcijas: Izturīgs; Cietā; Stiprs,Ar Taillight
  • Veids: Ķēde
  • Materiāls: Cinka Sakausējums + Leģēta Tērauda, +ABS Plastmasas
  • Posteņa Nosaukums: Salokāms Velosipēds Atslēga Ar Taillight
  • Modeļa Numurs: R02679
  • Vienuma Tips: Salokāma atslēga

Specifikācija:

Svars: 0.735 kg (ar iepakojumu)

Materiāls: ABS pārklājuma ārējo slāni no cinka sakausējuma bloķēšana

Garums: 85cm (pēc paplašināšanas) Produktu garums

Salocīts izmērs: 6.6*7.5*5.5 cm

Bloķēšanas cilindru: somijas bloķēšanas cilindru

Bloķēšanas iestāde: 26-sadaļā pagarināts bloķēšanas ķermeņa kniežu savienojumu

Anti-theft līmenis: 12

Funkcijas:

1. Izturīgs un izturīgs: 26-sadaļā cinka sakausējuma bloķēšanas ķermeni, ir neiznīcināms, anti-griešana un anti-atslēgas caurumu urbšana pieņem rotācijas kniežu tehnoloģiju, anti-smashing bloķēšanas ķermeņa kopīga ir mazs, nav bail no ziņkārīgo, nav viegli deformēt, Somija ABLOY slēdzene core unikālo kārtā bloķēt caurums dizains, var novērst tehnoloģiju atvēršanu, bloķēšanu core pieņem anti-urbšanas bloķēšanas kodols.Unikālo taustiņu forma padara neviens nav pats galvenais.Arī dod trīs atslēgas.Atslēgas korpuss ir izgatavots no cinka sakausējuma.

2. Ultra-izturīga un augstas kvalitātes: Mūsu velosipēdu slēdzenes ir izgatavotas no augstas veiktspējas cinka sakausējums, kas ir stingrs, izturīgs pret griešanas un cirpšanas, un ir augsta griezes izturība un stiepes izturība.

3. Drošības-Ar 3 taustiņiem, jūs varat izmantot vienu no taustiņiem ikdienas lietošanai, vienlaikus atstājot citu taustiņu mājās, tikai gadījumā, ja jūs nejauši zaudēt taustiņu.Atslēgas, var veikt tikai no aizslēgtā stāvoklī, lai novērstu atslēgas nozaudēšanu.

4.26 sadaļā cinka sakausējuma salokāms ķēdes var viegli uzglabāt un padara uzstādīšanu un transporta vieglāk.

5. Pievienots turētājs-ar praktisku, augstas kvalitātes konsole, ne mugursoma uzglabāšanas, nav jāuztraucas par to, kur bloķēšanas var novietot

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti