50M Spolei 2mm Dia Super Spēcīgu Izturīga Nodilumu Speargun Ruļļa Līnijas Spēcīgi Velkot Spēkā nodilumizturīga Speargun Virvi

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: patoss speargun, speargun, speargun caurule, spearfish, speargun izraisīt, speargun mehānismam, nirt spolei, ķemme zivis, virves taurētājs, nirt virvi.

    €14.11 €17.42
  • Izmantošana: Nodilumizturīga speargun virvi
  • Materiāls: Šķiedras
  • Diametrs: Apm. 2mm/0.08 collas
  • Zīmola Nosaukums: cikla zonā
  • Modeļa Numurs: 1466668

Apraksts:

Šī speargun ruļļa līnija ir izgatavota no augstas kvalitātes šķiedras materiāla, ir daudzas brīnišķīgas īpašības, un visas labas īpašības, kas jums kādreiz doma ir apvienoti, lai šo produktu.Laipni lūgti mūsu veikalā, ir paskatīties, Varbūt jums tas patīk!

Funkcijas :

1. Piemaksas un mīkstās šķiedras materiāla, ir izvēlējies izdarīt tā, lai līnijas ir gaismas svara un spēcīgāku nestspēja.Šī iemesla dēļ, ar paša stiepes spēks stāvokli, salīdzinājumā ar tērauda stiepli, virvi, un šis termiņš ir augstāka darba efektivitāte.

2. Tas ir brīnišķīgi iezīmes lieces izturība, nodilumizturība, UV aizsardzība, izturība pret ķīmisko koroziju.Tātad, šo preci ir iespēja saņemt cikliskie izmantošanu.

3. Mūsu produkts var izvairīties no slimi ar eolu vibrācijas, tāpēc tās šķipsnas var būt sadalīti viegli.

4. Tās labvēlīgi izolācija un moistureproof funkcijas var aizsargāt strādnieku labi, kamēr viņi dara kādu darbu, kas saistīts ar elektrību.

5. To arī var izmantot kā zvejas virves, dūšīgs, vai jebkuru citu vienību.Un tā ir ļoti izturīga, izturīga un praktiska.

6. Ir trīs krāsas, kas paredzēti, lai nāk uz jūsu apmierinātību.

Specifikācija :

Stāvoklis: 100% Pavisam Jaunu

Materiāls: Šķiedras

Krāsa: Melns, Balts, Sarkans(Nav Obligāts)

Līnijas Dia: Apm. 2mm/0.08 collas

Garums: Apm.50M/165Feet

Velkot Spēkā: Apm. 180kg/396lb

Svars: Apm. 148g

Paketē Iekļauts :

1 x Speargun Ruļļa Līnijas

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti