Čuguna Mākslas Virtuves Uzglabāšanas Trauki Drenāžas Plaukta Turētājs Podu Vāku Dēlīša Organizators Drenāžas Plaukts Plaukta Virtuvē Organizators

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: kuģa īpašnieks virtuves, pomādes ar trafaretu, alumīnija trauku plaukts, bļodā drainer, skapī plāksnes plaukts, līmi dvieli, mākslas pelējuma, kūka mežģīnes trafaretu, acs trafaretu, plastmasas trafaretu.

    €15.60
  • Materiāls: Metāla

Izmērs: 12.5 x 14.5 x 21.5 Hcm

Materiāls: Metāla Dzelzs

Svars: 550g

Uzmanību: Izmērs, iespējams, ir kļūdas, tikai atsaucei.

Lietošana: Podu Vāku, Drenāžas, Griešana Kuģa, Drenāžas

\ Ø Ja jums vietu pasūtījumu, lūdzu, izvēlieties piegādes metodi un maksāt par pasūtījumu, tostarp piegādes maksa.Mēs nosūtīsim vienību 10days kad jūsu maksājums ir aizpildīts.

Ø Tas parasti aizņem 15-60 dienu laikā par piegādi, Mēs nevar garantēt piegādes laiks uz visiem starptautiskajiem sūtījumiem atšķirību dēļ muitas ieskaita laiku, jo atsevišķas valstis

Ø Ja vēlaties citiem piegādes metodes, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums, paldies ļoti daudz. (Lūdzu, ņemiet vērā: tā var rasties papildu maksas, piemēram, express)

Ø kuģniecības izmaksas neietver visus ievedmuitas nodokļus, un pircēji ir atbildīga par muitas nodokļiem. Ø Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem , lūdzu atstājiet jūsu pozitīvās atsauksmes un 5 zvaigznes .

Ø Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes vai atvērt strīdu.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkādas problēmas, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.

Ø Klientu apkalpošanas laiks: Pekinas laika Mēn.- Sat. 9 am-6pm.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti