Sieviešu Sexy Spageti Siksnas Kultūru Tops Ar V-Veida Kakla Vienotā Krūtīm, Ruffles Kamzolis Salātu Adīt Pogas, Konfektes Krāsu Linga Veste Streetwear

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: top zems atpakaļ, miega žurka, xbox360 pult, wallent ilgi, krekls ezreal, siksna 25x100, sango 3d pildspalva, vitamine b15., rezultāts machin.

    €6.75 €8.03
  • Līdzeklis 1: V-Veida Kakla Pogu Salātu Kamzolis
  • Pēc Izvēles Krāsa:
  • Iezīme 2: Ruffles Linga Veste Streetwear
  • Modeļa Numurs: Sieviešu Spageti Siksnas Apgrieztu Augšu
  • Materiāls: Poliestera
  • Sporta Veids: Darbojas
  • Zīmola Nosaukums: THINKTHENDO
  • Daudzums:
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Apraksts: Funkcijas: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes bez Piedurknēm, spageti siksnas, sexy V-neck un backless, pie pleca, vienotā krūtīm pogu aizdari, agaric ruffles apdari.Rievoti adītas vertikāli svītrains, slim fit, sweet candy krāsu, īsi apgriezti, garums, pārī ar jebkuru augstas starām. šorti, utt.Izgatavots no augstas kvalitātes poliestera materiāla, mīksts, elpojošs, viegls, ādai draudzīgs, izturīgs, ērts valkāšanai.Ideāli piemērots mūzikas festivāls, elektriskie svētki, brīvdienas, datums, pikniks, iepirkšanās, ballītes, pludmales un citos īpašos gadījumos. 1 camis top tikai, citi piederumi demo attēlā nav iekļauti!Specifikācija: Materiāls: Poliesteris pēc Izvēles Krāsa: Zila, Zaļa, Violeta Izmērs: S/M/L(Ķīniešu Lielumu,veiciet to izmēru chart, lai izvēlētos, lūdzu) Izmērs:S Krūtis:66cm-86cm(25.98 collu 33.85 collas), Garums:29cm(11.41 collas) Izmērs:M Krūtis:70cm-90cm(27.55 collu 35.43 collu) Garums:29.5 cm(11.61 collas) Izmērs:L Krūtis:74cm-94cm(29.13 collu-37.01 collas), Garums:30cm(11.81 collas) Daudzums: 1 gab Silts prompt: 1.Āzijas cilvēkiem izmērs ir 1 vai 2 izmēri ir mazāki nekā Eiropas un Amerikas. 2.Lūdzu, ņemiet vērā, ka zemā temperatūrā mazgā,nav balinātāju un vieta saskaņā ar dedzinošā saulē diezgan ilgu laiku. 3.Kā dažādas mērīšanas metodes,tas notiks 1-3 cm novirze par objektus,lūdzu, pārliecinieties, ka tas ir labi, lai jūs, pirms pasūtīšanas. 4.Jo dažādu monitoru un lamplight,attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu objektu,tiešām paldies par sapratni!Komplektā ietilpst: 1 x Camis Augšas(bez mazumtirdzniecības iepakojumā)

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti