Svārki Ar Velosipēdu Kāju Priekšauts Elektriskās Automašīnas Vējstikla Scooter Pretvēja Ūdensnecaurlaidīgs Plus Samta Sabiezējums Siltuma Ceļa

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: auto spilvena ceļa, verso sānu svārki, xiaomi mijja m365, electr motorollera, virtuves priekšauts, zābaki kājās, velosipēds svārki, velosipēds k2, priekšauts virtuves sievietēm, ciaz sānu malas.

    €16.68 €20.59
  • Piliens kuģniecība: Atbalsts
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Modeļa Numurs: Vējstikla Segas Priekšauts

Funkcijas:

1. Augstas kvalitātes Audums: ārējā slāņa kāju pārsegs izmanto PET šķiedras, kas ir labs pretgrumbu izturību un formu saglabāšanu, kas ir anti-rieva, non-stick, lai mati, spēcīgs un izturīgs, vēja necaurlaidīgs un ūdensnecaurlaidīgs, un kāju pārsegs var palīdzēt jums saglabāt siltumu aukstajos rudens un ziemas sezonas Ūdensnecaurlaidīgs, iegūt vairāk izjādes laika.

2. Ērta Uzglabāšana: viduklis ir paredzēti, ar gumiju, kas var viegli uzglabāt bez uzglabāšanas soma, kas ir mazas un neaizņem vietu.Kad to neizmanto, vāku var likt pedāli uzglabāšanas kaste, kurā var novietot un izņemt jebkurā laikā.Vāciņš ir paredzēts ar 2 lielām kabatām, lai var ērti novietot maziem objektiem, piemēram, atslēgām, mobilie telefoni, maki, utt.

3. Pretvēja un Ūdensizturīgs: vāciņu funkcijas 3-slāņu funkcionālā auduma, ārējais slānis ir ūdensizturīgs un pretvēja, vidējā slānī ir piepildīta ar augstas kvalitātes siltuma kokvilna, augsta siltumu, maiga tekstūra, vides aizsardzības un ne līmi, iekšējais audums ir ar labu gaisa caurlaidību, ātri žūstoša, nav statisks adsorbcijas un ērti valkāt, mīksta.

4. Piemērots Lielums: Var aptvert kājas visos virzienos, visilgāk punktu ir 93cm/36.61, kas var efektīvi bloķē priekšējā un sānu vēja braucot, un sniedz siltumu, lai kājas.

5. Unikāls un Praktiski: vāka izskats dizains ir paredzēts sievietēm, kas ir ļoti skaisti un praktiski.Regulējams pogas uz vidukļa, 3 pogcaurumu ir rezervēts, un vidukļa izmēru var regulēt, atkarībā no vidukļa apkārtmēra un biezumu drēbes valkāt.

Specifikācijas:

Nosaukums: Scooter Kāju Pārsegs

Krāsa: melna

Audums: poliestera šķiedras + silts kokvilnas

Izmēri(aptuveni):

Ūdensizturīgs - plānas kokvilnas ūdensnecaurlaidīgs svārki garums: 93cm/36.61 jo, viduklis: 70-90cm/27.56-35.43 gadā

Biezas kokvilnas ūdensnecaurlaidīgs svārki garums: 93cm/36.61 jo, viduklis: 80-110cm/31.50-43.31 gadā

Iepakojuma Saraksts:

1*Kāju Pārsegs

Piezīme:

Bez gludināšanas.

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

1. 12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.

2. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums,

pasūtījuma numurs.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti