142Pcs Mini Magnētisko Dizainers Plastmasas Bloki, Celtniecības noteikta Modeļa un Būvniecības Izglītības Rotaļlietas Bērniem Ar Dāvanu Kastē

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: bloks, fidget, rotaļlietas bērniem no 2 līdz 4 gadiem, bloķēt de būvniecība, displeja lego, bloķēt magnēts, ziedu magnētisko dāvanu kastē, mi magnētisko bloki, veidot spēle, dāvanu trešdiena:.

    €14.50 €16.48
  • Bloka Izmērs: Mikrouzņēmumu veidošanas bloku、Lielo bloku(>1cm)
  • Svītrkods: No
  • Veids: Bloki
  • Materiāls: Plastmasas
  • Modeļa Numurs: mini9
  • Dzimums: Unisex
  • Sertifikācija: CE
  • Sertifikāta Numurs: RTS201606625Q3356
  • Plastmasas Bloku Forma: Kvadrātveida
  • CE: Sertifikāts
  • Vecums: > 3 gadiem
  • Brīdinājums: Neēd
  • Plastmasas Tips: ABS
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Zīmola Nosaukums: XINGQIUYONGZHE

Materiāls: Plastmasa + magnētu Izmērs: Skatīt Foto Iepakojums: OPP maisā Krāsa:izlases Postenis noliktavā, Tas ir līdz 2018. tautas celtniecības bloki, tās ir drošas, videi draudzīgas, tas būs ne ievainots bērnus.To var izmantot bērnu iztēli, radošumu, bērni, labākā dzimšanas dienas dāvana un Ziemassvētku dāvanas.Piezīme: preces tiek iepakotas plastmasas kastē vai maisā, mēs izmantot burbulis plēves iepakojums tiem.Pārliecinieties, vai nav bojājumu.Ja jūs nevarat atrast grafiskā jūs vēlaties, jūs varat noklikšķināt uz attēla zemāk, lai nopirktu to.Paldies! 1 Shipping Noteikumi

Mūsu Postenis ir bezmaksas piegāde uz ASV,ES, Āzijā, un katrā valstī., Pielāgošanas, nodokļu un pievienotās vērtības nodoklis nav iekļauts, objekta cena un kuģniecības maksas.Parasti, Mēs nosūtīt preces jums ar China Post Air Mail bezmaksas piegāde, apmēram 5-25days var ieradās savu adresi.Ja jums ir nepieciešama ātra piegāde ar DHL,UPS,TNT,FEDEX,EMS, kaut arī tie nav bezmaksas, bet var baudīt ļoti labu atlaidi.Kad jūs veicat pasūtījumu,lūdzu, izvēlieties kuģniecības veids, kurā jūs vēlaties, mūsu interneta veikalā.Mēs ievērosiet izsekošanas Nē.lai saraksta vai sūtīt e-pastu uz jums.

2 Atsauksmes

mums ir laipns un godīgs pārdevējs.un ceru, ka katrs mūsu klientiem patiks viņu iepirkšanās no manas Atopija.lv veikalā .mēs būs iet caur mūsu atsauksmes failu regulāru laiku, un atstās pozitīvas atsauksmes par mūsu visu veida klientiem.Ja jums ir apmierināti ar pirkumiem šeit, 5 zvaigžņu, vērtējums pozitīvi, būtu appreciated.un, ja jums ir kādi jautājumi par jebkuriem darījumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mani, pirms jūs atstāt nekādu atgriezenisko saiti.Paldies.Ceru, ka ik klienti var atstāt 5 zvaigžņu reitings pozitīvo atgriezenisko saiti.,paldies!

3 Klientu Apkalpošanas

Beacause jūsu satisfacition ir mūsu mērķis.Lūdzu, dont atstāt jebkuru negatīvu vai netural atsauksmes vai atvērt jebkuru strīdu par Atopija.lv bez komunikācijas,paldies.Mēs uzskatām, ka mūsu komunikācija slove problēmu.un tas paradis ļaujiet jums leju.Jūs zināt kādu negatīvu vai netural vai strīdu, kas būs ievainots bothsides,un paradis ļaujiet problēma patiešām ir sloved.Lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, starpības Dēļ laika zonu starp Ķīnu un jūsu atrašanās vieta, dažkārt atbildes ziņa tiks aizkavēta ar 6-10 stundas.Mēs atbildēt uz ziņojumiem pirmdiena-piektdiena laikā parastā darba laika, un lielākā daļa ir ziņas, kas atbildēja 1-2 darba dienu laikā.Lūdzu, esiet pacietīgi!Paldies!

4 Atgriešanās Politiku

Mēs sniegsim pilnu kompensāciju, ja prece ir saņemta atšķiras no apraksta.Kompensācija tiks piešķirta pēc tam, kad mēs saņēmām atpakaļ postenis kvalitātes naudas.Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms nosūtīšanas jebkuras pozīcijas atpakaļ.Sūtītājs kuģniecības izmaksas, kas nav atpakaļ, un atpakaļ kuģniecības izmaksas būtu payed jūsu pusē.Paldies par jūsu uzskatīt asv.

5 Par Mums

Mēs vienmēr piedāvā vislabāko kvalitātes produktus un servisu mūsu klientiem.Ceru, ka katru klientu laimīgu iepirkšanos mūsu veikalā.Paldies!

Puff19092020-12-08
"Small cutting size"
Kxamaevra712020-12-20
"Thank you for the fast delivery but I am very dissatisfied the goods came damaged which I am very very sorry."
Vaska 05032021-01-15
"magnets are weak. i hoped they would be stronger . but the child loves to play with them anyway."
Chestnih542020-09-18
"Transportation of the order for some reason was canceled without my consent. A dispute was opened, no response. A few days later, a letter came that the goods were sent to the seller without returning the cost. Very disgusting fact. I am sure that it is not the seller's fault, but the delivery service AliExpress in general (("
Sdfgsdhgfd2020-12-10
"All exact. True thought it would be in the box, but after receiving carefully read and realized that I was wrong."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti