Simulācijas Vīnogu Grozu ar Dubultu Locīšanas Rokturi Kārklu Lieldienu Grozs Uzglabāšanas Plastmasas Lieldienu Olas un Lieldienu Konfektes Vītolu P

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: klūgu grozi wilko, 50cm soma, stūra pīts grozs, pierādījums pīts grozs, grozs plastmasas uzglabāšanas laukumā, grozs pīts ar rokturi, grozs rotangpalmas, plastmasas drenāžas uzglabāšanas grozs, Pīts grozs, klūgu grozi apdare vannas istaba.

    €11.81 €15.54
  • Modeļa Numurs: grozs
  • Izmantošana: Dažādi
  • Iezīme: Noliktavā
  • Materiāls: Pīts
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

1.Pievienot unikālu nojauta uz jebkuru vietu jūsu mājās, Praktisku uzglabāšanas daudzus priekšmetus mājās: vannas istabā, gaitenī vai pagalmā.

2. SPĒCĪGA DUBULTO ROKTURI: aksesuāri lielu justies, kamēr jūs veikt un izbaudīt gala Piknika Grozu komplekts.Liels romantisku pikniku izbrauciens pludmalē, parkā vai pagalmā.

3.LIELISKA DĀVANA VISIEM dzīves GADĪJUMIEM: Kāda lieliska dāvanu Ideja!Dod tiem, jūs mīlestību, noderīgs un jauki Uzglabāšanas grozs viņi var baudīt ar draugiem un ģimeni laikā, parks un kempings izbraucieni.

4.Izturīgs mākslīgā austi rotangpalma grozā papildus izturību un ilgmūžību.MULTIFUNKCIONĀLA: Ne tikai par Pikniku, tas kalpo arī kā Brokastis, Pusdienas un Vakariņas uzstādīt jebkurā Gadījumā.

5.Lietderība un piemērots piknika vai uzglabāšanas laikā.Saglabājot visas pārtikas produktiem vai mazo citas papildu izmaksas.Vannas Rotaļlietas un Bērnu Rotaļlietu Uzglabāšanai.Olu Vākšana.Kāzu Grozu

Šīs pinumu, maizes grozi ir izgatavoti no augstas kvalitātes PP, dodot nav grūti robains malām, stiprinātas pie malas un apakšējā daļa ar iekšējo vadu ribas.Tajā pašā laikā, tās gludas austo jostu, varētu aizsargāt savu roku no hurting.

Atšķirībā no pīts klūgu vai klūgu grozus, šie grozi nekļūst trausls un salauzto laikā.Tā vietā, viņi ir viegli tīrīt un izvēdināt, lai veicinātu atkārtotu izmantošanu.Katrā grozā sniegs jums ilgstošu baudu.

izmērs:36X28X15CM

Materiāls:PP

krāsa:brūna

Iepakojuma Saturs:

1 * pīts grozs ar rokturi

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti