Klēpjdators Oglekļa Šķiedru, Ādas, Vinila Uzlīmes Vāks ASUS VivoBook x420ua x420u X420F

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: klēpjdators lenovo uzlīme, aourus, klēpjdatoru uzlīme, asus klēpjdators ādas, klēpjdators uzlīme, asus vivobook, asus ādas, vivobook, asus notebook uzlīme, vāka uzlīmes, klēpjdators.

    €5.12
  • Produkti Statusu: Sastāvs
  • Iepakojums: Jā
  • Ūdensizturīgs: Jā
  • Materiāls: PVC
  • Zīmola Nosaukums: NoEnName_Null

Klēpjdators Oglekļa šķiedru, Ādas, Vinila Uzlīmes Pārsega aizsargu VivoBook x420ua x420u X420F (Piezīme klēpjdatora modeli secībā)

1, Šo preci NAV GRŪTI LIETA.Šajā postenī ir

S pecial Vinila āda/decal uzlīmes un NAV no gumijas,silikona, želeja, vai plastmasas.Viegli lietojama un viegli noņemt, neatstāj lipīgu atlieku aiz.

2, āda arī ir ūdensizturīgs, izturīgs pret skrāpējumiem, anti-pirkstu nospiedumu, estētiku un citas funkcijas.Āda ir ļoti plānas un gaismas, tas nepalielinās klēpjdatoru svara un biezuma.Tas neietekmē klēpjdatoru siltuma zudumu.

INCLUD :ārējā Vāka ādas+Ap klaviatūru, ādas+apakšas ādas

Jo,cita valsts dators ir dažādi,lūdzu, skatiet pirmo attēlu, un to pārbaudīt.Zemāk ir ādas, vinila uzlīmes, Uzstādīšanas pamācība: Jūs varat atrast partneri, lai lietotu un kļūs vieglāk. 1,Jūs pārbaudīt ādas izmēru un caurumu, vai ir pareiza. 2,Jums ir nepieciešams, lai saskaņotu visus caurumus , nevar ielīmēt no malas.Don ' t Slīpi un atkāpties. 3,Ja āda nav saskaņoti, jums ir lēnām novilkt tieši tagad, un re-paste . (Nav piespiedu, pretējā gadījumā tas būs viegli stiept ripped) Piezīme: Pēc ielīmējiet pabeigšanas, ja jūs atrast ādas nav fit cieši ly ,jūs varat izmantot matu žāvētājs apkurei, bet noslaukot ādas virsmas ar lupatu.tas būs piemērots cieši . ( Pārliecinieties, ka siltuma temperatūra nav pārāk augsta, jo tas padarīs ādas deformāciju), Šī ir Rokasgrāmata tehnisko darbu.Efekts var būt tāds pats kā gada beigām ikvienam, lai instalētu ādu.Ja āda nav saskaņots, tas būs novirzīties.Tāpēc pārliecinieties, lai saglabātu ādas jāsaskaņo.Lūdzu, neesiet pārāk skarbi un sasniegt pilnību.Paldies. 1. Sadalīti pa tradicionālo jēdzienu apvalks ar aizsargājošu plēvi, izmantojot jauno Dienvidkorejas imports no videi draudzīgiem materiāliem, imitācijas tekstūras, stingru tekstūru, apvienojot dabas un ērti maņu baudu. 2. Pēc optiskā precizitāte Noteikumu Die samazināt, un perfektu integrāciju piezīmju datori, un ir nodilumizturīga, skābes un sārmu, anti-eļļu, viegli tīrāma funkcijas. 3. Nav lipīgs atliekas.

Augstāk esošajā attēlā ir tikai atsauce

Piezīme: ādas, ir iespējams izgatavot grumbas tranzītā, ir grūti izvairīties.Bet tas neietekmēs uzstādīšana.Tāpēc, āda ir mīksta, kad uz ādas tiek uzklāts uz virsmas ar portatīvo datoru, tas būs dzīvoklis.Ja tur ir daži burbuļi ādas, tas ir tikai gatavojas gaisā, un tas nav gatavojas ietekmēt uzstādīšana..Kad jūs instalējiet ādas, jums arī nepieciešams, lai asaru papīra, lai instalētu.Tātad, jūs varat mēģināt uzstādīt to sākumā.

Yorikboss2020-12-11
"It came quickly to chile, it was perfect. I loved it, good quality and rich to the touch, the exact measurements on the logo and notebook part in general"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti