Dūkoņa Piederumi Diy Metāla 12mm 16mm 18mm Motora Stiprinājums 2212 2216 3508 Brushless Motors Mini Quadcopter Hexacopter Rāmja Daļas

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: brushless motors, fpv mount, 1220 mehānisko, dūkoņa mini, 2212 brushless motors, 30mm motor mount, Brushless, 2216 brushless, brushless motor mount, 3508 brushless motors.

    €4.15 €4.56
  • Materiāls: Metāla
  • Upgrade Daļas/Piederumi: Rāmis
  • Modeļa Numurs: 16mm
  • Tālvadības Pults Perifērijas Ierīces/Ierīces: Tālvadības Pults
  • Transportlīdzekļa Tips: Helikopteri
  • Četru riteņu Piedziņa Atribūtiem: Montāža
  • Riteņu bāze: Skrūves
  • Tehniskie parametri: KV1100
  • Izmērs: 16mm
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Zīmola Nosaukums: TAROT-RC
  • Daudzums: 1
  • RC Daļas un Accs: Motori
  • Instrumentu Piederumi: Asamblejas Kategorijas
  • Izmantošana: Transportlīdzekļu & Tālvadības Rotaļlietas

Mēs izmantojam Atopija.lv standarta kuģniecības Droši un ātri Visu paketi var uzskaiti.iepakojumā zaudēja var atmaksu, un norāda, demage !

Nosaukums :dūkoņa vienkārši dūkoņa motora stiprinājums 12mm/16mm/18mm dismeter cauruli krāsa :melns/sarkans materia l :Alumīnija sakausējums izmērs :apskatīt attēlu(Tur ir maz kļūdu, manuāla mērīšana) svars :apskatīt attēlu(Tur ir maz kļūdu, manuāla mērīšana) mērķis :mazo un mini dūkoņa rāmis diy(diffenrent Specifikācijas mehānisko mount saskaņota diffenrent ārpus dismeter caurules) 12mm mount mount mača 12mm dismeter oglekļa caurule 16mm mount mount atbilst 16mm dismeter oglekļa cauruļu 18mm mount mount atbilst 18mm dismeter oglekļa caurules

Noklikšķiniet uz kategorijas ieraksts zemāk, lai atrastu citus produktus, kas jums nepieciešams

1. Mēs pieņemam Alipay, Western Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu pārstrādātājiem. 2, ja nav iespējams kases tūlīt pēc izsoles, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes, un pēc tam atkal maksājumu ir jāpabeidz 3 dienu laikā. 3, mums būs saņemt 3 darba dienu laikā pēc piegādes.Mēs nosūtīsim to uz jūsu nosūtītāja adresi, lūdzu, pārliecinieties, vai jūsu adrese ir pareiza.Ja jūs vēlaties mainīt adresi, lūdzu, sazinieties ar mums. 1. Pasaules piegāde. (izņemot dažas valstis un APO / FPO)

2. Pasūtījumu apstrāde pēc apmaksas.

Trīs.Mēs tikai apstiprinātu pasūtījumu.Jūsu pasūtījums adrese ir jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Parādītā attēla nav faktiskā projekta, ir tikai atsaucei.

5. Pakalpojuma tranzīta laikā sniedz pārvadātājam, izņemot nedēļas nogales un brīvdienas.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jums nav saņēmuši jūsu maksājumu, 30 dienu laikā no sūtījuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mums būs sekot līdzi sūtījumu un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7. Sakarā ar atšķirībām inventāra stāvokli un laika, mēs izvēlēties, lai kuģis savu priekšmetus no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi. 1. Jums ir 7 dienas, lai sazinātos ar mums, un atdod to 30 dienu no dienas.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā par vairāk nekā 7 dienām, uzskata, ka tā ir izmantots, un mums nebūs kompensāciju jautājumu vai nomaiņa.Nav izņēmums! 2. Visi atgriež jābūt oriģinālā iepakojuma, jums ir jānodrošina transporta izsekošanas numuru ar mums, lai atgrieztos īpaša iemesla, un jūs #.Mēs uzturēt augstu izcilības, jācenšas panākt, lai 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, mēs lūdzam jūs sazināties ar mums nekavējoties, un tad mums dod neitrālu vai negatīvu atsauksmi, tāpēc, ka mēs varam veiksmīgi atrisināt jūsu problēmas.

Ja mēs nezinām šīs problēmas, mēs nevarēsim atrisināt tos!Kā ar mums sazināties: Ja jums ir kādi jautājumi par šo preci, lūdzu, dod man ziņu, vai "tagad kontakts", izmantojot ekrāna augšējā kreisajā izvēlnē šajā lapā.Paldies par iepirkšanos veikalā, es ceru, ka jūs varat baudīt iepirkšanos!Dārgie draugi, paldies!

Justderb2021-02-10
"It's very light, but it's strong. Thanks for the quick delivery"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti