HF69B 6W+6W divu Kanālu Stereo Bluetooth Skaļruni, Pastiprinātāju Valdes Power DC 5V Vai 3.7 V Litija Akumulators Ar Uzlādes Jauda

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: 10 kanālu pastiprinātājs, clk amg, 24v pastiprinātājs, apk, 6w pastiprinātājs valde, 10w pastiprinātājs bluetooth, ak4497, tālvadības dron, audio f, 72v 50ah lādētāju.

    €5.71
  • Zīmola Nosaukums: agoal
  • Saderīgs Marku/Modeli: NAV

Apraksts:

Produkts modelis: HF69B

Bluetooth stūres pastiprinātājs valde: Mazā gaidīšanas apkure, labas kvalitātes stereo, piemērots nelielu bluetooth skaļruņi.

Izejas jauda: 6W + 6W

Stereo: divu kanālu stereo

Gadījumā runātājs pretestība: 6 omi, 8 omi (ja ragu pretestība ir pārāk mazs, tur būs fenomens paplašina apjoms, tad staccato)

Barošanas spriegums: 5V DC vai 3.7 V litija baterijas (laikā, izmantojot, ja savienotāja kabelis ir pārāk ilgi, vai akumulators ir miris, vai tā spriegums ir pārāk zems, apjoms būs nedaudz uz augšu, tad staccato)

Piegādes strāva: >1A (ja pašreizējais ir pārāk mazs, uzlocīt skaļumu, tas parādīsies, staccato fenomens)

Uzlāde interface: Kad uzlāde ir saskarne ir powered by litija baterijas, barošanas spriegums ir 5V.Un mobilā tālruņa lādētāju var uzlādēt vienu litija bateriju (maksimālais ierobežojums spriegums uz akumulatora ir 4.2 VDC, ko uzlādes vadības shēmu).Bluetooth interfeiss modelis: PH2.0 2P

Akumulatora interfeisa modelis: 2.54 2P

Piezīme:

1. Ja stikla tīrītāja slēdzis ir IESLĒGTS, Micro USB ports uzlādes ports, tas darbosies, ja aprīkots ar litija akumulatoru.Ja stikla tīrītāja slēdzis ir IZSLĒGTS, Micro USB ports strāvas padeves portu, tas nav nepieciešams, lai izveidotu savienojumu ar litija akumulatoru.

2. Ja uzlocīt skaļumu, izmantojot, raga parādīsies staccato parādība, lūdzu pārbaudiet strāvas padevi.Ja izejas strāva strāvas padeve nav pietiekami, saraustītu skaņu notiks.

Paketē iekļauts:

1 x HF69B Bluetooth stūres pastiprinātājs valde

Te Quiero922020-09-01
"Ne fonctionne pas "

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti