Sākotnējā Logitech G305/G304 Lightspeed Bezvadu Spēļu Pele Varonis Sensors 12000DPI CS GO/LOL 1ms Pievienojiet Balto Melns

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: cs, m330, peles, mause sem fio, g102 peles, lqs spēļu pele, lagitech g pro, logitech, g305 logitech, logitech peles.

    €37.70 €53.85
  • Darbības Režīms: Robežstieples elektronisko
  • Bezvadu Tehnoloģija: LIGHTSPEED Bezvadu
  • Skaits Ruļļi: 1
  • Rokas Orientācija: Tiesības
  • Ziņojums likme: 1ms
  • Akumulatoru Dzīves: 250 stundas
  • Iepakojums: Jā
  • Veids: Logitech G305 Lightspeed Bezvadu Spēļu pele
  • DPI: 12000
  • Modeļa Numurs: Logitech G304 Lightspeed
  • Sensors: varonis
  • krāsa: Balts un Melns
  • Taustiņu skaits: 6
  • usb ports: Interneta piekļuve Logitech G HUB (nav obligāts)
  • Barošanas Veids: Akumulators
  • Rezolūcija: 200-12000 DPI
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Interfeisa Tips: USB
  • Bruto svars: 99g
  • Zīmola Nosaukums: logitech
  • Stils: Pirkstu

Sākotnējā Logitech G304 Lightspeed G305 Lightspeed Bezvadu Spēļu Pele Varonis Sensors 12000DPI CS GO/LOL 1ms Pievienojiet Balto melns

IEVIEŠOT G304/G305 LIGHTSPEED BEZVADU SPĒĻU PELE

Uzsver

VARONIS Spēļu Sensors

Next-gen Varonis peles sensors nodrošina līdz pat 10x enerģijas efektivitāte salīdzinājumā ar citiem spēļu pelēm ar izcilu precizitāti un atsaucību, pateicoties 400 IPS precizitāti un līdz 12000 DPI jutību.

LIGHTSPEED Bezvadu

Ultra-fast Lightspeed Bezvadu tehnoloģiju, kas dod jums lag-free spēļu pieredzi.Ar G305 bezvadu spēļu pele nodrošina neticami atsaucību un uzticamību ar super-ātru 1ms ziņojums likme konkurences līmeņa veiktspēju.

Īpaši Ilgs Baterijas Darbības Laiks

Ar G305 bezvadu Logitech peli lepojas ar neticami 250 stundu nepārtrauktas spēlēšanas uz vienu AA bateriju, tāpēc var spēlēt ar maksimālu veiktspēju, neuztraucoties par to, trūkt jaudas.

Viegls dizains

Pateicoties efektīvu mehāniskās konstrukcijas, G305 spēļu pele sver tikai 99 gramus augstu manevrēšanas spēju.

Portatīvo Ērtības

Izturīgs, kompakts dizains ar iebūvētu nano uztvērējs uzglabāšanas padara G305 ne tikai lielisks datora peli, bet arī lielisku portatīvo datoru peles

Piezīme:

G304 ķīnā ir tāda pati kā G305 sauc citās ne-china valsts,specifikāciju visu to pašu ,tikai sauc, ir atšķirīgs.

Ietver vienu AA bateriju.

Apraksts

LIGHTSPEED BEZVADU VISIEM

G304 ir LIGHTSPEED bezvadu spēļu pele paredzēta nopietna veiktspēja ar jaunāko

tehnoloģiju inovācijas par pieejamu cenu punkts.Tas ir nākamās paaudzes bezvadu spēļu, tagad gatavs

par visiem un katrs spēlētājs.

VARONIS SENSORS VARONIS sensors nodrošina ārkārtīgi precīzu un konsekventu veiktspēju ar nulles izlīdzināšanas, filtrēšanas vai paātrinājums no 200 līdz 12,000 DPI.

MAĢISKAIS KVADRANTS

VARONIS ir patiess sasniegums inovācijas sensora tehnoloģija, kas nodrošina revolucionāro darbību un efektivitāti.Tas ir pirmais šāda veida, lai nodrošinātu jaunas paaudzes augstas veiktspējas un ilgu kalpošanas bezvadu gaming pelēm.

10X EFEKTIVITĀTI VARONIS sensoriem un LIGHTSPEED tehnoloģija sniedz izcilu energoefektivitāti, kas ļauj jums spēlēt aptuveni 250 stundas ar tikai vienu AA bateriju.

VARONIS DARBĪBĀ

VARONIS izglābj, precizitāti, ātrumu, lielāku par 400 IPS visā pilnībā DPI diapazonā—no 200-12,000—ar nulles izlīdzināšanas, paātrinājums vai filtrēšanu.VARONIS sensors dod spēlētājiem nepārspējams atsaucība, precizitāte un enerģijas efektivitāte.

LIGHTSPEED BEZVADU

Caur end-to-end projektēšana un dizains, Logitech G izstrādāta stabila bezvadu risinājums, lai risinātu būtiskas problēmas ar latency, stabilitātes, un savienojumi.Gala rezultāts ir LIGHTSPEED, pro klases bezvadu sakaru risinājumu, kas sasniedz vadu līdzīgu sniegumu.

1 ms BEZVADU SASNIEGT Logitech G inženieri strādāja ar pilnu tehnoloģiju optimizācijas f rom sensors firmware, elektriskās shēmas, lai antenas dizains.

ĪPAŠI ILGS BATERIJAS DARBĪBAS LAIKS

VARONIS sensors un LIGHTSPEED bezvadu piegādāt extreme efektivitāti, lai jūs spēli mēnešiem.Tas nodrošina līdz 250 stundām palaist-lai-mirst tikai vienu AA bateriju.To var pielāgot, lai pēdējo 9 mēnešu laikā tipiski izmantot Izturību režīms, kuru var atlasīt, izmantojot Logitech G HUB.3Tested par Logitech G240 Spēļu Pele Spilventiņu Logitech G CENTRU, kā arī indikators, G304, jūs informēs par 15% akumulatora paliek.

ULTRA-VIEGLA Logitech G, ar bezvadu spēļu pele nav nepieciešams būt smags.G304 ir ļoti viegls, nāk tikai 99 grami, kas iespējama, pateicoties viegla mehāniskā dizainu un ultra-efektīvāku akumulatora lietošanu.

6 PROGRAMMĒJAMAS POGAS G304 primārās slēdži, gan pa kreisi un pa labi, ir uzskatāms par 10 miljoniem klikšķu.G304 arī ir middle click, DPI poga un divas sānu pogas, kuras iespējams ieprogrammēt, lai jūsu vēlmēm, izmantojot Logitech G HUB.4Advanced uzstādījumus, nepieciešama Logitech G CENTRMEZGLS pieejama lejupielāde logitechG.com/downloads

MEHĀNISKĀS POGAS NOSPRIEGOŠANAS Mehāniskās pogas spriegošana ar atdalītas pogas, uzlabo konsekvenci, pa kreisi un pa labi, galvenais peles pogām un palīdz samazināt spēku, kas vajadzīgi, lai, noklikšķiniet uz.Tas rada izteiksmīgus, uzticamu pogu veiktspēju, jūs varat paļauties uz, pat visintensīvākās spēļu sesijas.

SPĒLĒT JEBKUR, izturīgs, viegls dizains ar maza nospiedumu un iebūvēts USB nano uztvērējs uzglabāšanas veikt G304 lielisks ceļojumu biedrs.

Kas ir kastē 1 x Logitech G304 Bezvadu Pele 1 x Lightspeed USB Nano Uztvērējs 1 x Lietotāja Rokasgrāmata 1 x bulit-AA baterijas

Specifikācija

Vispārīgi

Zīmols

Veids

Modelis

Krāsa

Specifikācija

Logitech

Bezvadu Spēļu Pele

G304/305 Lightspeed

Melna/Balta

Augstums

Platums

Dziļums

Svars

IZSEKOŠANA

116.6 mm

62.15 mm

38.2 mm

99 g

Sensors

Rezolūcija

Nulle

Maks.paātrinājums

Maks.Ātrums

ATSAUCĪBA

HERO™

200 – 12,000 DPI

izlīdzināšanas/paātrinājums/filtrēšana

> 40 G(Testēts uz Logitech G240 Gaming Mouse Pad)

> 400 IPS(Testēts uz Logitech G240 Gaming Mouse Pad)

Bezvadu ziņojums likme

Bezvadu tehnoloģija

Mikroprocesoru

PRASĪBAS

1000 Hz (1ms)

LIGHTSPEED Bezvadu

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti