Liels, Ūdensizturīgs Jostas Soma Bumbags Darbojas Āra Sporta Treniņu Izmantot Gūžas Kabata Naudu Jostas Soma ar Regulējamu Siksniņu

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: bumbag, soma hip vīriešiem, bumbag sievietēm, soma, jostas vīriešiem, liela ādas dīvāni, liels kaķis maisā, soma gurnu jostas, lielu vidukļa pack, beltbag, modes bumbag.

    €9.23 €13.77
  • Funkcijas: *
  • Sertifikācija: *
  • Modeļa Numurs: Jostas soma
  • Materiāls: Neilona
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Liels, Ūdensizturīgs Jostas Soma Bumbags Darbojas Āra Sporta Treniņu Izmantot Gūžas Kabata Naudu Jostas Soma ar Regulējamu Siksniņu

Motīvs:

【Izturīgs Materiāls] aicina Šis cilvēks dāmas bun somas ir izgatavotas no ūdensnecaurlaidīga neilona auduma, daudz lieliskas funkcijas, labu elastību un izturīgs.Odere ir nodilumizturīga poliestera.Šī soma netiks izbalināt ar laiku.

【Lielu Jaudu] aicina Šo lielo bumbag ir trīs kabatas: priekšpusē un aizmugurē rāvējslēdzēja kabatas, un viens liels galvenais kabatā.Priekšā rāvējslēdzēja kabatas var turēt mazus priekšmetus, lai viegli piekļūt.Galvenajā kabatā var turēt mobilo tālruni, maku, nauda, pase, atslēgas, uzlādes dārgumu, un tā tālāk.Aizmugurē rāvējslēdzējs kabatas, var izmantot mobilo telefonu, naudas un citu vērtslietu.Tas ir labs jostas soma saglabājot savu mantu, cieši un droši.

【Austiņu Ligzda] aicina ērta austiņu caurums, par šo lielo jostas soma, lai palīdzētu jums klausīties mūziku un izmantojiet funkciju zvanu laikā izmantot un fitnesa.Jūs varat atbrīvot savu roku, lai baudīt jūsu personisko sporta laikā.

【Pievilcīgu Izskatu] aicina melnās jostas kabata ir neliela izmēra, ne pārāk maza, lai to izmantotu, ne pārāk liela, lai to varētu ērti.Noslēgta un maiga, eleganta atmosfēra.

【Vairākas Funkcijas] aicina Tas ir ne tikai liels jostas soma.Vidukļa josta var tikt koriģēts no 25.6" 47"/ (65-120 cm).Tātad, jūs varat veikt arī it kā krūtīs, soma vai plecu soma.Piemērots ielas, ceļojuma, kempings, suņu pastaigas, āra sporta, utt...

Specifikācija:

Krāsa: melna

Materiāls: neilons

Izmērs: kā attēlā

Paketē Iekļauts:

1* vairāku kabatas bum bag

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti