TINTONLIFE Mājsaimniecības Pārtikas Vakuuma Sealer Iepakošanas Mašīnas Filmu Sealer Vakuuma Iepakotājs, Tostarp 15Pcs Somas

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: pārtikas vakuuma sealer, tīrītājs ar putekļsūcēja palīdzību, plastmasas sealer, bag sealer, rokasgrāmata sealer, vakuuma tīrītājs, tukšas somas vakuuma, parafilm roll, ftm, vakuuma sealer aizzīmogošana.

    €12.73 €25.46
  • Jauda: 100W
  • Modeļa Numurs: Vakuuma Sealer
  • Ar Vakuuma Maisiņā: Jā
  • Sertifikācija: CE
  • Izmērs: 360*54*50cm
  • Blīvējuma Garums: 28cm
  • Zīmola Nosaukums: TINTON DZĪVE
  • Veids: Statīvs / Tabula
  • Barošanas Avots: elektriskā

Mājsaimniecības Pārtikas Vakuuma Sealer Iepakošanas Mašīnas

Saglabāt Svaigu un Gardu Garšu Dzīvi Saglabātu svaigu pārtiku ilgāk Moskītu un kukaiņiem Mosture izturīgs un Pelējuma izturīgs Anti-Skābekļa Novērstu Garšu Sajaukšanos

365 Dienas Saglabāt Svaigu

Saglabāt svaigi Samazināt gaļas oksidēts

Produkta Parametri

Produkta Nosaukums: Mājsaimniecībā, Pārtikas Vakuuma Sealer Nominālā Volatage: 220V/50Hz Nominālā Jauda:100W Krāsa:Balta Neto Svars:1.4 Mārciņas Blīvējuma Sloksnes, lentes Garums:30 cm Materiāls:Augstas Kvalitātes ABS Ekspluatācijas Režīms:Automātisks+Manuālā Blīvējuma Ātrums:3-8 somas/minūtē Troksnis:

Noņemams un Mazgājams Blīvējuma Sloksnes

Jaudīga Funkcija

Piemērots Dažādu Pārtikas produktu

Svaigi, Pārtikas Sausā Barība Ikdienas Piederumi

Magnētiskā Adsorbcijas

Tur ir divi gab magnētu apakšā mašīna, Ledusskapis Telpu Salīdzinājums

Ekspluatācijas Instrukcija

1.Ielieciet atvērtu daļu no specializēto spilvenu uz vidu sūklis lentes. 2.Nolikt vāciņa un sprādzes augšu slēgmehānismi abās pusēs. 3.Nospiediet light pogu uz augšējā kreisajā pusē mašīna.Zaļš nozīmē, ka mašīna ir vacuumizing, sarkans nozīmē, ka mašīna ir blīvējums.kad gaisma ieslēgta zaļā vēlreiz, operācija ir pabeigta, 4.Nedaudz nospiediet, gaisa atbrīvojot vārstu, lai novērstu gaisa, no ienākošā uz mašīnu, lai būtu efektīvāka uzsūkšanas rezultātā. 5.Pēc tam, kad izolācijas darbība ir pabeigta, izņemiet atbrīvojot vavle vidū mašīnu, Atveriet mašīnas un izbāzt soma

Azurxra Baby2020-11-01
"Got a vacumator, but how strange it works. When packing the package, it gets through it. Tomorrow I'll try again, and so far I'm not happy. Ordered because the previous one just stopped working"
Vorobiyv2020-11-05
"The order reached quickly, it's a pity there is no description for Russian, but I'll figure it out, small packages can be a little more."
Victorminja2020-11-16
"Fast shipment, delivery from Russia-5 days to Mo. Everything works. Recommend. There are no instructions for Russian."
Etalon19862020-10-03
"Shipping faster Monday week takes seemed"
Crow93192020-11-15
"very good quality product, but the shipment was supposed to be from Poland to Poland 3 days, unfortunately the shipment was 7 days from Spain, no answer to the question why it was sent with a different shipment"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti