Automašīnas salona Griestu Tīro Maisiņu, 35"x25 Regulējamas divslāņu Automašīnas Jumta Kravas Organizators ar Rāvējslēdzēju un Aukliņu, lai Sunries

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: auto storag, liela jumta grozu, auto jumta uzglabāšanas maiss, auto kravu jumta bag, vitara jumta grozu, soma jumta, jumta pārvadātājs kravas l, mazo automašīnu jumtu kravas soma, soma darbi jumtu, auto jumta bagāžas pārvadātājs ertiga.

    €11.56 €24.59
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Iezīme 2: auto interjera accessores
  • Materiāls: PA+PE
  • 4. funkciju: kravas neto
  • Līdzeklis 1: Auto Organizators
  • Funkcija 3: auto uzglabāšana
  • Funkcija 5: auto kempings

Apraksts:

*1. Izmēri(nesalocītā veidā): 90 x 65 cm / 35.43" x 25.59"

*2. Krāsa: #Melna, #Kahki

*3. Iepakojuma Izmērs: apmēram 27 x 24 x 2 cm / 10.63" x 9.45" x 0.79"

*4. Iepakojums: PP maisiņā

Funkcijas:

*1. Izturīgs: automašīnas salona jumta neto soma ir izgatavota no augstas kvalitātes poliestera materiāla, izturīgs, ar labu nestspēju.

*2. Divslāņu: uzglabāšanas maisā var uzglabāt drēbes, spilveni, segas, plīša rotaļlietas un citus vieglus priekšmetus, kas var novērst preces no krišanas un ietaupīt vietu jums auto.

*3. Droša Visus Vienumus: Pievienot šņorējumu un rāvējslēdzēju konstrukciju, lai nodrošinātu visas preces iekšpusē maisā nav run par to, vai kritums ārā no maisa, un garumu var regulēt atbilstoši platums jumta.

*4. Viegli Uzstādīt: soma ir maza un pārnēsājamo, var viegli pieslēgt ar drošības rokturiem, ietaupot telpu, radīt lielāku uzglabāšanas platību.

*5. Versatile: uzglabāšanas soma var arī izmantot kā glabāšanas maisu uz bagāžnieka.Un tas ir ideāli piemērots āra lietošanai.Glabāšanas soma ir piemērota van, SUV un citus modeļus.

Komplektā Ietilpst:

1 x Auto Griestu Neto

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti