Pēteris Khanun Baltā Zoss dūnu Pildījumu 3D Maize Sega/Sega/Mierinātājs Gultas piederumi Ziemas Luksusa Segas Kokvilnas Apvalks 015

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: mānekļi zoss, smart flīžu, barbecu, ziemas jaka, zoss spilvens, sega, gultas pārklājs, Gulta Sega, svērto segu etsy, komforta sega, sea shell.

    €108.94 €320.41
  • Pakāpe: A Kategorijas
  • Modeļa Numurs: HY-BBQ-015
  • Sezona: Ziemas
  • Uzpildes: Zoss/Pīles Uz Leju
  • Aušanas Tehnoloģija: Svītrains
  • raksts: Vatēta
  • Ražošanas Tehnoloģija: Vatēta
  • Materiāls: 100% Kokvilna
  • Technics: Izšūšanas
  • Zīmola Nosaukums: Pēteris khanun
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

KĀPĒC IZVĒLĒTIES PĒTERIS KHANUN GULTAS?

Mēs esam premium ražošana no luksusa leju, gultas, izmantojot tikai labākos dārgāko materiālu.Mums ir vairāk nekā 20 gadu pieredze darbā uz leju un spalvu gultas piederumi produktus ražot.Mēs esam mājās no Sākotnējā Spalvu, tāpat kā viens pie vecmāmiņas mājā.

Motīvs:

100% Ēģiptes Kokvilnas Vāciņu

UNIKĀLO Šķipsnu Plisēt dizains apvieno elegantu stilu un mūžīgas labi izskatās.Luksusa leju mierinātājs ir vidēja svara gadu komfortu.

Piepildīta ar 750+ fill power , izmantojot 100% zosu dūnas , sertificēts Atbildīgais Nosaka Standarta (RDS) un pārbaudīta, domājot par kaitīgas vielas un ir sertificēts STANDARTA 100 ar OEKO-TEX un BSCI.

Grezns 100% Ēģiptes Kokvilnas nosaka pierādījumu audums rada izņēmuma fluffiness un sniedz jums gala miega pieredze.Ultra-mīksts, uz leju mierinātājs ir zelta standarts, fluffiness, nodrošinot maksimāli ilgstošu mākonis, piemēram, bēniņi.

Premium Kaste Deflektors dizains un Šķipsnu-Plisēt detalizējot izvairās novirzīt uz leju, un ļauj maksimāli bēniņu un siltumu.Cilpas un sašūtām stūrī cilnes ir izstrādāta, lai nodrošinātu sega vāciņu vietā.

Extreme mīkstu, elpojošs, hipo-alerģisku & Alerģijas Brīvu.Dubultā vīle dizainu uz leju, lai novērstu vielas noplūdi.

Labākais uz leju mierinātājs/sega, ir ar ļoti maigs un gaišāko balto zosu dūnas pasaulē.Tas ir tāpat kā miega ar mākoni, siltu gaisu.

Izmērs, cm Izmērs collas Fillling Svars 150*200 60*80 1000g 200*220 80*88 1400g 220*240 88*96 1500g

Produkta Sīkāk

DROŠĪBAS SERTIFICĒTS

OEKO-TEX STANDARTA 100 sertificēts.DOWNPASS revīziju, mēs garantējam nav dzīves - noplūkšanas, ne būrī-audzēšanas un piespiedu barošana, visus uz leju un spalvām ir iegūt no pārtikas ražošanas nozares.

Nekustamā Fotogrāfijas

Louis7892020-12-02
"Order from 28.10, order courier brought home 01.12, order shipped quickly, but delivery more than a month. Blanket lush, warm, as in the photo. Packed in a normal package, without any identification marks. They did not communicate with the seller. DPD shipping."
Mbondina2021-01-03
"Excellent quick delivery! Very nice quality. Recomment everyone! Blanket is really liked by our daughter!"
Darkpurple912020-11-03
"Product is very small size a little expensive but I will recommend the bigger size next time... This time because of what reason it arrives super late I waited so long... Usually fast but this time it's super slow... :("

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti