UBUYUWANT Par Mercedes Benz W205 Spoilers. - 2020. Gadam C180/C200/C230 C-klases spoilers Augstas Kvalitātes Automašīnas Aizmugurējo Spārnu Krāsu Aizmugurējais Spoileris

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: oglekļa w213, aizmugures spoilers, spoilers w205, c180 w205, w205, amg w176, amg w177, mercede glc, gna mercedes, w205 amg jant.

    €11.93 €14.55
  • Mezgls, Detaļas Numurs: NAV
  • Postenis Svars: 2.0
  • Modeļa Gads: 2014. - 2020. gadam
  • Ražotāja Daļas Numurs: NAV
  • Citas Detaļas Numurs: NAV
  • Valstī/Reģionā Ražošana: Ķīna
  • krāsa: Unpainted gruntējuma krāsu un melnu
  • Izvietošana Transportlīdzeklī: Aizmugurējās
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Modeļa Nosaukums: auto astes spārnu dekoratīvās apdares
  • Postenis Augstums: 10
  • Objektu Platums: 20
  • Materiāla Tips: ABS Plastmasas
  • Zīmola Nosaukums: EPFBSQP
  • Objekta Garumu: 100
  • Īpašas Pazīmes: auto astes spārnu dekoratīvās apdares
  • Vienuma Tips: Spoileri

Q & A

Q: Kā lai pārliecinātos, vai šo produktu, kas der manai mašīnai, vai ne?

A: dažādās valstīs, automašīnas modelis var būt atšķirīgs.Lai nodrošinātu to, ka mūsu produkcija ideāli piemērots jūsu auto, lūdzu, rūpīgi pārliecinātos, vai jūsu auto ir tāds pats, kā auto manā produkta apraksts.Ja nav pārliecināts par furnitūru, lūdzu, sazinies un sūti mums savu automašīnas bildes(priekšā, aizmugurē un visu auto bildes), tad mēs pārbaudīsim derīgas vai ne.

Q: Kā es varu pārliecināties, vai es to nopirku unpainted spoilers vai krāsotas spoilers?

A:Lūdzu, ņemiet vērā: Lūdzu, izlasiet produkta iespējas uzmanīgi un pārliecinieties, spoileris, jums ir nepieciešams iegādāties.Ar unpainted produkts ir pelēks vai melns vai gaiši dzeltena primer (pēc faktiskās piegādes, krāsa ir izlases), virsmas unpainted spoilers nav pulētas, tāpēc virsmas spoilers nedrīkst Tā ir gluda, vai ir dažas skrambas un traipi, bet tas būs ne ietekmēt parasto izmantošanu, jo spoilers vajadzības pulēt un krāsot ar krāsu vēlaties, pirms instalācijas.Tādēļ, pēc tam, kad pērkot unpainted spoilers atpakaļ, jums ir nepieciešams, lai poļu un krāsas lokāli uz krāsu vēlaties.Ja jūs pērkat melns krāsots spoileris, jūs varat instalēt to uzreiz pēc to pirkt atpakaļ.Ja jums ir nepieciešams, spoileri citas krāsas (izņemot melno), lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu servisu un apliecina krāsu.Lūdzu, ņemiet vērā, ka dažādās valstīs un to pašu krāsu, iespējams, ir nedaudz krāsu atšķirība pēc krāsošanas.Ja pircējs nevar pieņemt to, lūdzu, nopirkt unpainted spoilers, un krāsas tajā uz vietas, lai krāsu vēlaties.

J:Kad būs kuģis iepakojuma pēc tam, kad maksājumu?

A: Tas parasti būs mums 3 darba dienas, lai to izdarītu pārbaudes & iepakošanas & organizē sūtījumu.

Q: Ir uzstādīšanas piederumi iekļauti paketē?Kā instalēt?

A: 3M lentes VAI skrūves, ir iesaiņoti iepakojumā, cik nepieciešams, dažas detaļas vajag tikai 3M un dažas daļas ir nepieciešams, skrūves, tie tiks nosūtīti kā vienu situāciju.

Q: Ko man darīt, ja es varu saņemt produkta, uz kuru es nevaru fit par manu auto?

A: Ja nav iespējams noteikt produkta automašīnas, lūdzu, lūdzu, informējiet mūs laikus, un, atsūtiet mums informāciju par iekārtas attēli, kā arī automašīnas bildes(priekšā, aizmugurē un visu auto bildes), mums ir profesionāli tehnisko inženieris, lai palīdzētu jums atrisināt šo problēmu.

Q: Ko darīt, ja prece ir bojāta?

A: Lūdzu, ievērojiet: Ja jūs saņemat pakete pirmo reizi, lūdzu, pārbaudiet, vai preces iepakojumā, kas ir labā stāvoklī.Ja tas ir neskarts, jūs varat pierakstīties uz iepakojuma.Ja jums atrast acīmredzamu bojājumu, lūdzu, neparaksta paketes un sniegt man šādu informāciju:

1. Jums ir nepieciešams, lai sniegtu pilnīgu priekšstatu par paketi, bildes no bojātās preces un attēlus iekšējā un ārējā iepakojumi iepakojumā.

2. Vissvarīgākais ir tas, ka jums ir jālūdz pēc birojam, kas piegādā savu paketi, lai nodrošinātu produkta bojājumus sertifikāts (sertifikāts ir jāapzīmogo ar pasta un loģistikas izsekošanas numuru)

Q: cik daudz nodoklis mums ir jāmaksā?

LŪDZU, ŅEMIET vērā: Mūsu produktu Cena NAV iekļauta PIENĀKUMUS, LOCATL NODOKĻIEM VAI JEBKURĀM CITĀM IMPORTU

Mēs sniegs tik daudz, cik iespējams mazs rēķins.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti