Ūdensizturīgs Ziemas Velo Cimdi Pretvēja skārienekrānu, Pilnu Pirkstu Velo Cimdi Sporta Velosipēds Cimdi MTB Motociklu, Motorolleru

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: scooter cimdi accu, revit cimdi, cilmes titāna, pielāgot velosipēdu ziemas cimdi, velosipēdu aksesuāri vispārīgi, zaļā fox cimdi, ūdensizturīgs cyling cimdi, velosipēds bmx, klaviatūra, motociklu cimdu vasaras revit.

    €9.84 €12.15
  • Dzimums: Universal
  • Veids: Pilns Pirkstu
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Materiāls: Sintētiskās Ādas
  • Iezīme: Ūdensizturīgs
  • Modeļa Numurs: Pretvēja Velo Cimdi

Ūdensizturīgs Ziemas Velo Cimdi Pretvēja skārienekrānu, Pilnu Pirkstu Velo Cimdi Sporta Velosipēds Cimdi MTB Motociklu, Motorolleru

Motīvs:

1. Labu siltuma saglabāšanu performance: ūdensnecaurlaidīgu peldkostīmu auduma, kas nodrošina labu vēja aizsardzību, un tur ir mīksts un silts polar fleece iekšpusē, kas var radīt labāku komfortu un siltuma saglabāšanu.Rokas atvēršanu, tiek pagarināts par 5cm lai saglabātu siltumu un neļauj temperatūrai.

2. Neslīdoša plaukstas: palm ziemas cimdi ir aprīkoti ar neslīdošu ādas, kas var efektīvi sniegt roku grip ziemas sporta veidu vai darbu, padarot darbu efektīvāku, īpaši piemērots riteņbraukšana, pārgājieni, braukšana, un ziemā slēpošana.

3. Ūdens repelents: skārienekrāna cimdi ar ārējo peldkostīmu audumu var turēt rokās sausai un attālumā no mitruma un aukstuma.Šie cimdi var aizsargāt rokas no ūdens šļakatām, bet ne dziļi, ūdensizturīgs, piemērots sniega un lietus, sniega šķūrēšana ārā ziemā, izjādes, velosipēdu, sniega, ledus zveja, utt.

4. Augstas jutības touch screen: efektīva pieskārienu ļauj ērti lietot smart phones, citas elektroniskās ierīces vai bez paceļoties jūsu cimdus.

5. Portatīvo sprādzes dizains: portatīvo sprādzes dizainu var novērst zaudējumus ziemas cimdi un ir viegli veikt.

Specifikācija:

Nosaukums: Ziemas velo cimdi

Krāsa: Melna

Materiāls: peldkostīms audums + polar fleece + PU ādas

Produkta svars: aptuveni 104g

Izmērs: M, L, XL, XXL

Piemērots: riteņbraukšana, zirgu izjādes, makšķerēšana, pārgājieni, slēpošana, skriešana, āra sporta, utt.

Komplektā ietilpst:

1 pāris siltu velo cimdi

piezīme:

Lūdzu, skatiet izmēri un izvēlēties izmēru, kas ir piemērots jums

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti