Vannas Istaba Organizators Ziepju Turētājs Drenāžas Soap Box Storage Box Radošumu Lapu Formas Plastmasas Pamatni-Brīvi Stāvoša Piesūcekni

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: lapu formas ziepju trauks, ziepju kastes vannas istaba, ziepju kaste, vannas istaba ziepju kaste, turētājs ziepēm, ēdiens, kaste ziepes, trauku ziepes, telefona kaste vannas istaba, radošā trauki.

    €5.79 €7.93
  • Funkcijas: Ziepju turētājs
  • Features2: Ziepju Kastē
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Materiāls: Plastmasas
  • Features1: vannas istaba organizators
  • Izmantošana: Drenāžas Ziepju trauks

Motīvs:

1. Izgatavots no augstas kvalitātes ABS+ alumīnija caurules materiāla, stilīgs un skaists, izturīgs un ilgu darbmūžu.

2. Lotus leaf formas dizains, 45° slīpi drenāžas ziepju kastē, paplašinātās piesūcekni, nav nepieciešams, lai perforators, spēcīgs iesūkšanas, spēcīgs un izturīgs.

3. Multifunkcionāla: Nodot ziepju kastē pie izlietnes, vannas istaba, virtuve, balkons, jūs varat izmantot ziepju kastē turēt visiem maziem objektiem, piemēram, ziepes, sūkļus un birstes.

Specifikācija:

Materiāls: ABS+ alumīnija caurules

Krāsas: zaļa, pelēka

Izmērs: S augstums 12cm

L augstums 23cm

Iepakojuma saraksts: 1 *ziepju turētājs

2*ziepju trauks

Piezīme:

1. Sakarā ar atšķirību, gaismas, ekrāns, krāsu preci var nedaudz atšķirties no attēlā.

2. Tāpēc, ka tas ir manuāla mērīšana, tas ir normāli, ir kļūda par 2-5cm, lūdzu, saprotiet!

Vannas Istaba, Organizators, Ziepju Turētājs, Drenāžas ,Ziepju Kastē, Uzglabāšanas Kārba ,Radošumu, Lapu Forma ,Plastmasas ,Perforācija-Brīvs, Stāvus ,Piesūcekni,

1).Mēs kuģis 3-5 darba dienu laikā (pēc jūsu pasūtījuma daudzums) pēc saņemšanas jūsu maksājumu.

2).PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju, un neietver brīvdienās un svētku dienās.Kuģniecības laiks var atšķirties, īpaši brīvdienās.

3).piegādes laiks:

A).Beidz 4-10 darba dienu laikā no UPS / Fedex

B). 6-15 darba dienās sniedz EMS

C).Šajā 20-40 darba dienu laikā no Ķīnas ziņu Aviopastu, krievijas valsts parasti vajag vairāk dienas.

D).Mēs nosūtīsim jums saskaņā ar jūsu atrašanās vietu un loģistikas metode jums izvēlēties, un jums būs iegūt izsekošanas numuru 1-3 dienu laikā pēc piegādes.

E).Mēs neesam atbildīgi par jebkādiem negadījumiem, aizkavēšanos vai citas problēmas, kas ir atbildīgi par transporta pakalpojumi.

Kopš manuāla mērīšana, var izraisīt izmēru novirze (pozitīvas un negatīvas 1-2cm svārstības), krāsu atšķirība izraisa faktori, piemēram, reklāmas, laikapstākļi, apgaismojums, utt.Attēls ir dažādas krāsas dažādos ekrānos, bet tikai nelielas atšķirības nebūs, Lūdzu, saprast, ka produkts ir ietekmēta.

Cienījamais pircējs, ja jūs neesat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms atstāj negatīvu atsauksmi, tad mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmas, un jūs apmierināti.Tas ir ļoti svarīgi, lai mums, un paldies par jūsu sapratni.

Paldies, nāk, un ir jauka diena.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti