Bērnu Peldēšanas Gredzenu Piepūšamās Zīdaini Padusē Peldošās Bērniem Peldēt Baseinā Piederumi Apli Peldvietu Piepūšamās Dubultā Plostu Gredzeni Rotaļlietas

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: baseinu piederumi, fuente, laivu, bērnu, lielās piepūšamās aplis, baseins, niršanas rotaļlietas, dzimšanas gads, swimava piepūšamo baseinu, pro fitnesa stīpu, neliels baseins rotaļlietas, peldēt piepūšamās bērnu, peldēt baseinā.

    €20.63 €32.75
  • Tēma: Sporta
  • Brīdinājums: --
  • Modeļa Numurs: Peldēšana Gredzens
  • Sertifikācija: 3C
  • Vecums: Dzimšanas~24 Mēneši

Apraksts:

[Pūļa] Mūsu piepūšamās bērnu peldēt ir piemērots bērniem no 3 mēnešiem līdz 6 gadiem.Lūdzu, skatiet produkta attēli bildes no mūsu lielumu, vai jūs varat sazināties ar mums, mēs iesakām lieluma mazulis jums.

[Ērta un vienkārša] Viegli uzpūst un deflāciju.Viegli uzglabāt un transportēt, double gaisa kameras dizains, pirmo uzpūst mazu gaisa kamerā, pēc tam uzpūst lielu drošības spilvens

Specifikācijas:

[Kvalitāte] ir izgatavots no augstas kvalitātes PVC materiāla, kas ir ūdensdrošs, nav toksisks un izturīgs.Process un dizains atbilst starptautiskajiem drošības standartiem rotaļlietām.

[Kvalitātes Nodrošināšanas] Katrs izstrādājums ir pārbaudīts ar gāzi.Jābūt uzmanīgiem, lai uzpūst pārāk daudz (80%-90% ir pietiekami daudz), ja jums ir kvalitātes problēmas, lūdzu, sazinieties ar mums!

Paketē Iekļauts:

Peldēšana gredzens

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti