TTLIFE 50gab Izmantojamais Tualetes Sēdeklis Viena Gabala Plastmasas Ceļojumu Tualetes Hotel Izmantojamais Tualetes Sēdekļa Spilvena, Vannas istabu Aksesuāri

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: marmora vannas istaba armatūra, viktorija vannas istabas piederumi, galda piederumi viesnīcu, vannas istaba gadījumā, āfrikas dušas aizkaru, plaukta koka, profesionālās hotel vannas istaba, mazgāt tualetes podu vāku komplekts, monētas spāņu, piederumu komplekts vannas istaba.

    €6.63 €7.99
  • Modeļa Numurs: JJPP0123733
  • Veids: Vairāk nekā Astoņi-gabals, kas
  • Iezīme: Noliktavā
  • Materiāls: Plastmasas

TTLIFE 50gab Izmantojamais Tualetes Sēdeklis Viena Gabala Plastmasas Ceļojumu Tualetes Hotel Izmantojamais Tualetes Sēdekļa Spilvena, Vannas istabu Aksesuāri

Nosaukums: Ceļojumā, vienreizējās lietošanas plastmasas tualetes sēdekli

Produkta iepakojums: viena gabala neatkarīgu iepakojums

Galvenais materiāls: ūdensnecaurlaidīgs plastmasas

Specifikācijas: 40*48CM pēc izvietošanas

Materiāls: PO filma

Uzglabāšanas laiks: 2 gadi

Iepakojumā: 50 somas / 50 gabali kastē

Īpašības: paredzēts mājas ceļot, tīru, neatkarīgu iepakojums, kompakts un pārnēsājamo, novērstu savstarpēju inficēšanos, rūpēties par savu veselību, ir izmantojamais tualetes sēdeklis ceļojumu

Priekšrocības: 1. Lielākā daļa no tualetes sēdekļi tirgū ir atdalīti ar vienu gabalu, kas ir viegli noslīdēt un palaist off, tāpēc, ka āda ir vēl saskarē ar baktērijām.Šis produkts pieņem ligzdotu dizains, un viss iepakojums ir pilnīgi izolēts un nav viegli slide off.Izmantojiet vairāk mieru

2. Produkts ir izgatavots no videi draudzīga PP plēves (POLIOLEFĪNA).Tas ir augstu veselības aizsardzību, vides aizsardzību, augstu caurskatāmības, labu izturību un plīšanas pretestību.

3. Produkta virsmas ir veidotas ar precizitāti, kas ir ērts un sauss, lai pieskarties.Tas nav stick uz ādas, pēc lietošanas.

4. Katrs gabals ir tikai 6.7*11CM izmērs, pusi no palmu, kas ir paredzēti, lai ceļotu, mazo un portatīvie, vai tas ir mājās vai ceļojot, tā ir ļoti laba izvēle.

5. Katru gabalu atsevišķi iesaiņo un iepako krāsu kaste paketi, tāpēc, ka tā var tikt saglabāta centralizētā vietā, kad tas tiek lietots mājās, vai ceļojot.Tas nav netīrs un viegli veikt.

6. Abos galos ārējā iepakojuma ir viegli saplēst atvērt, vai tas ir no augšas vai apakšas, tas ir viegli atvērt, viegli lietot un viegli izmantot.Produkts ir viegli izmantot, un nav svarīgi, kā tas tiek izmantots vīriešu, sieviešu un bērnu.

7. Ūdensnecaurlaidīgs dizains, tas var būt arī hidroizolācijas un ir efekts, kas atdala baktērijas.Vienmēr rūpēties par savu veselību un drošību, un izmantot to ar pārliecību.

Iepakojums: 50gab/komplekts

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti