R134A Automobiļu Gaisa Kondicionēšanas iekārta Aukstumaģenta Stabilu Ātri, Dzesēšanas, Automobiļu Dzesēšanas pašblīvējošu Konteineru Dzesēšanai

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: fanu piederumi, ac gāzi r134a, freons r134a, r134a gredzens, r134a automobiļu gaisa, cilindru trimmeris, auto gāze r134a, r134a rīks, core r134a automobiļu gaisa kondicionēšanas, montāžas gāzi r134a.

    €7.43 €11.26
  • Piliens kuģniecība: Atbalsts
  • Jauda: 100-200ml
  • Priekšmeti: r134a dzesēšanas

Apraksts:

1. Laba Dzesēšanas Efekts: Pilna ar ledus laušanas pieredze vasarā, R134a īpaša dzesēšanas automobiļu gaisa kondicionētājs ar tīrības augsta kā 99.9%.Aukstuma aģenta funkcijas labu dzesēšanas efekts, nav ūdens, un citu kaitīgu piemaisījumu, var aizsargā dzesēšanas sistēmu pret koroziju, un neradīs kaitējumu atmosfērā ozona slānis, kas ir reāls jaunās paaudzes aukstumnesējs.

2. Stabilu Sniegumu: aukstumnesējs ir stabilu sniegumu, ilgs lietošanas laiks, labs dzesēšanas efektu, un sniedz jums vēsā gaisa vēlaties vasarā, un ļaut jums justies atdzist visu vasaru.

3. Izmantojot Metodi: Sākot no zema spiediena beigām kompresors, šī metode ir lēns, lai aizpildītu, parasti izmanto uzpildīšanas metodi, kad aukstumnesējs ir nepietiekams.Darbības soļi: nepieciešams, lai palaistu auto, ieslēgt gaisa kondicionieri, pēc tam pievienot refrigerant gas, un uzcelt sniega kannu.

4. Droši un Ātri: Pēc pilnīgas turklāt, šī metode ir droša, ātra un piemērota pirmais uzpildes aukstumnesēja saldēšanas sistēmas (dzesēšanas tvertne otrādi).

Darbības soļi:

Pēc sūkšanu, nav ieslēgtu gaisa kondicionieri, pievienot šķidra aukstumnesēja tieši no augsta spiediena beigām (aukstumnesēja tvertni, vertikāla stāvokļa).

Aizpildiet aukstumnesējs no zema spiediena pusē, iedarbināt motoru, un pēc tam ieslēdziet gaisa kondicionieris (dzesēšanas tvertne ir stāvus).

Specifikācijas:

Svars: aptuveni 250 grami no alvas

Deva: (nomainīt visus)

1. Mini auto: 3 pudeles (vienotā gaisa kondicionētāja / double tvaika gaisa kondicionieris)

2. Vidējā izmēra auto: 3-4 pudeles

3. Audi Passat un citi B-Klases auto: 4-5 pudeles

Iepakojuma Saraksts:

Aukstumnesējs * 1

Dfbhdkdfhdg2020-11-24
"Impossible to use with the standard R134 reloading kit I have. The screw step is unsuitable. The information does not appear anywhere."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti