Izmērs 7 Kvēlojošs Gaismas Atstarojoša Basketbola Akumulators-Bezmaksas iedegties Basketbola Spīd Tumšā Puse Mājas āra Apdare

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: gaismas basketbols, aizsargs lion king, 3d basketbola lampas, basketbola sienas uzlīme, basketbola bumba, reborn, pusdienot basketbola apdare, basketbola neto, aukstā liesma, izmērs 1 basketbola apavi.

    €12.42 €16.13
  • Zīmola Nosaukums: ISHOWTIENDA
  • Atvasinātie Sērija: Izglītības Lelles
  • Modeļa Numurs: Izglītības Lelles
  • Veids: Citi

Izmērs 7 Kvēlojošs Atstarojošs Basketbola Akumulators-Bezmaksas iedegties Basketbola Spīd Tumsā

Funkcijas:

Veicina Fiziskās Aktivitātes

Velk Bērnus Prom No Saviem Viedtālruņiem

Paplašina Spēles Laiks Uz Nakti

Pastiprina aizraušanās ar basketbolu

Padara Spēlējot Vien & ar draugiem jautrāk!

Hologrāfiskā kvēlojošs atstarojošs basketbola izmanto pavisam jaunu tehnoloģiju, ar atstarojošu ādas, lai padarītu mūsu hologrāfiskā spēlē bumbu.Neviens nav redzējis neko līdzīgu iepriekš, lai būt pirmais, lai parādītu visiem saviem draugiem stilīgākais basketbola viņi ir redzējuši.Norīkošanu basketbola uzsver sociālo mediju nekad nav bijis, kā acu nozvejojot, kā tas ir tagad.

Kas ar kompozītu, higroskopisks, ādas, lai nodrošinātu optimālu saķeri un justies

100% neilona vēja sabiedrībām, par lielisku formu saglabāšana

Gumijas pūslis maksimālā gaisa un palielināt formas saglabāšanas

Liels iekštelpu un āra spēlēt

Ideāls ielas bumba

Svelme pēc tam, kad svelme: Šo personību basketbola spīdēs ar spilgti zaļu gaismu laikā nepārtraukti ekspozīcijas laiku.Visu nakti basketbola turpināja spīd tumsā vairāk nekā 3 stundas.Maksimālais laiks, luminiscences basketbols ir atkarīgs no gaismas intensitātes un radiācijas laikā.

Nav baterijas nepieciešams: Šī mirdzošā basketbols ir ļoti spilgti, un nav nepieciešams, lai izdala jebkurš aizrautīgs, krelles, tāpat kā citi Led indikators iedegas, basketbola.Vienkārši novietojiet to uz sauli, vannas istabu sildītājs vai citas spēcīgas gaismas un basketbola kvēlojošs tumsā būs mirdzumu.

Piemērots āra / iekštelpu spēles: Var izturēt aptuvenu iela spēles.Mīlētājiem ielu basketbolā.Izgatavots no abrazīvi izturīga materiāla, plaša groove dizains nodrošina lielisku saķeri un mīksts un ērts touch.

Labākais basketbola dāvanu pusaudžu zēni: apmierināt psiholoģiski piedzīvojumu pusaudžu ar spēcīgu lomu.Basketbola naktī piebilst vēl vairāk jaunumu vērtības, kas ļauj viņiem, lai lielākā daļa no viņu personības.Turklāt gaismas grozs ir oficiālais (izmērs 7 & 29.5 collas).

Specifikācija:

Izmērs: Izmērs 7

Svars: 650g

Paketi, ieskaitot:

1 x Basketbols

Anquanique Albritton2021-01-15
"Very long delivery. 55 days."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti